Svi detalji venčanja naslednice

Maja Volk: Još nije vreme za unuke

0
Umetnica Maja Volk kaže da ju je neizmerno usrećilo to što je njena starija ćerka Milena izgovorila sudbonosno da svom dugogodišnjem partneru Damjanu Stojkanoviću, s kojim uskoro odlazi u Ameriku
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Većina devojaka mašta o venčanju još od tinejdžerskih dana, zamišljajući svaki detalj tog čina. Upravo takav rasplet imala je i ljubavna priča ćerke Maje Volk Milene i njenog supruga, košarkaša i fitnes trenera Damjana Stojkanovića. Nakon što su se prošle godine verili na obali Atlantskog okeana, Milena i njen izabranik počeli su s pripremama za venčanje koje je održano 3. septembra u Beogradu. Bračne zavete razmenili su u Crkvi Svetog Dimitrija, a potom su nastavili svadbeno veselje u beogradskom restoranu Belwood u Pionirskom gradu gde su mladenci sklopili i građanski brak na romantičnoj ceremoniji. Mlada koja je genetiku nasledila od majke Maje nije imala konvencionalnu venčanicu, već jednostavnu belu haljinu po uzoru na modu šezdesetih godina prošlog veka, s romantičnim karnerima i zanimljivim asesoarom. Nakon zvaničnog dela, Milena je promenila haljinu i pojavila se pred svatovima u nešto seksepilnijem izdanju koje je isticalo njene atribute. Emotivnu podršku mlada je imala od brata Mihaila i sestre Teodore, koji nisu skrivali emocije tokom ovog bitnog dana. U razgovoru za Story, mladina ponosna majka otkrila je kako se osećala dok je gledala svoju mezimicu pred oltarom, kao i šta joj je savetovala pri stupanju u brak.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani... 

 

foto: Privatna Arhiva


- Bilo je vrlo emotivno venčanje jer sam videla ćerkine drugarice koje znam otkad su se rodile. Slika te dece, koja su sada odrasli ljudi, posebno me je raznežila, kao vremenski skok s nekadašnjih dečjih rođendana u budućnost. Sve je bilo onako kako je moja Milena zamišljala i planirala godinu dana, otkad je isprošena na obali Atlantskog okeana, gde su oboje bili prošle godine u okviru studentskog programa Work and Travel. Milena je uzela suprugovo prezime, pa je sada Stojkanović, lepo i retko valjevsko prezime, melodično – kaže Maja.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 

foto: Privatna Arhiva


Pre izgovaranja bračnih zaveta, majka je mladi dala savete, oslanjajući se na sopstveno životno iskustvo.


- Mileni sam posavetovala da bude mudrija od mene, borbena kao što jeste, da ne guta niti prikriva osećanja, kao i da je bitno da se o svemu što se dešava u braku razgovara. Milenina i Damjanova veza duga je i stabilna, oni su dve Vodolije koje toliko toga imaju zajedničkog pa ne sumnjam da će trajati ceo život. Uostalom, tako im je rekao i zajednički horoskop – objašnjava Maja.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

foto: Privatna Arhiva


Možda i jedan od najemotivnijih trenutaka na slavlju bio je zajednički nastup Maje i Milene koji je mnoge raznežio.


- Milena ima moju boju glasa i jačinu iz vremena koju sam imala pre raka grla. Nastupala je sa mnom na nekoliko koncerata, a ona i brat Mihailo, koji opasno svira gitaru i koji je budući muzički producent, već duže vremena vežbaju svoj repertoar. Kao trio, uz pojačanje mog muzičara i pevača Saše Vavića i perkusioniste Vlade Nikolića izveli smo Džambolaju, Son of a Preacher Man, a moj trio Ženijal otpevao joj je najlepšu ljubavnu pesmu Cuando la Ames – emotivno govori mladina majka.

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 

foto: Privatna Arhiva

 

foto: Privatna Arhiva


Iako je u poslednje vreme gotovo postao trend da mlada na dan venčanja bude u blagoslovenom stanju, s Majinom ćerkom nije bilo tako.


- Milena nije htela da se uda zato što je trudna, već iz ljubavi i zbog toga ne verujem da će prinove biti narednih nekoliko godina. Prema horoskopu, imaće dvoje dece, prvo sina pa ćerku, koja će, kako kažu zvezde, ići bakinim stopama – ponosno ističe Maja.

makonda-tracker