OTVORENO O VASPITANJU DECE, BRAKU I POSLU

Sergej Ćetković: Porodica je smisao mog života

0
Iako ne voli mnogo da otkriva svoju intimu, popularni pevač Sergej Ćetković rado govori o supruzi Kristini i ćerkicama Loli i Mili, koje su mu donele neizmernu sreću i radost.
foto: Luka Šarac, Story press
foto: Luka Šarac, Story press

Popularni pevač Sergej Ćetković (40), posle odmora s porodicom na Crnogorskom primorju, sa prvim znacima jeseni priprema se za solističke koncerte koje će održati 14. oktobra u Sava centru, a potom i 23. u Novom Sadu. Kantautor je, kako kaže, imao plodonosan period pa će se rezultati njegovog rada uskoro videti, a kao i uvek, inspiraciju i pozitivnu energiju za sve poslove dale su mu supruga Kristina (38) i ćerke Lola (6) i Mila (4).

 

Pevač nikada nije krio da mu je porodica na prvom mestu i kako ne postoji stvar zbog koje bi poremetio planove koje smisli sa svojim princezama. U intervjuu za magazin Story Ćetković otkriva kako se oseća kao jedan od članova žirija Pinkovih zvezdica, da li je strog otac, kako najradije provodi vreme sa svojim porodicom, ali i šta priželjkuje da mu se ostvari u budućnosti.

 

Story: Kako ste proveli ovo leto?

Kao i svake godine, dobar deo odmora provedemo na Crnogorskom primorju. S obzirom na to da nam roditelji, braća i sestre žive u Crnoj Gori, leto je najbolje vreme da se družimo.

 

Ovog puta boravili smo na Slovenskoj plaži, koja nas je podsetila na neke bezbrižne dane detinjstva, a kasnije smo nastavili odmor na prelepoj Adi Bojani. Lola i Mila obožavaju vreme provedeno na moru sa svojim društvom i sve je podređeno njima i njihovom uživanju...

Kompletan intervju pročitajte u novom, 575. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 23. septembra.

makonda-tracker