Svetlana Ceca Ražnatović: Vladimir i ja se volimo kao tinejdžeri

Folk diva Ceca Ražnatović ističe da se ona i njen dečko Vladimir Cvetković sve snažnije vole i tvrdi da su ga njena deca prihvatila kao člana porodice iako on ne pokušava da im nadomesti pokojnog oca
0
1 / 4 Foto: Miloš Nadaždin

Tridesetšestogodišnja folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović u ljubavi  sa tri godine mlađim  manekenom Vladimirom Cvetkovićem, pronašla je sve ono o čemu je maštala nakon gotovo desetogodišnje patnje za pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom. Zanosnoj pevačici osmeh na lice stasiti Novosađanin  vratio je prošlog leta, od kada su njih dvoje nerazdvojni. Cecu i Vladimira upoznao je zajednički prijatelj, a isprva tajnu romansu sa jednim od naših najpopularnijih modela, Ceca je u julu otkrila upravo u razgovoru za Story. Ubrzo posle toga seksepilna pevačica uvidela je da nema razloga da krije svoja iskrena osećanja, pa je ponosno držeći Vladimira za ruku počela da izlazi sa njim na brojna prestonička dešavanja, a upoznala ga je i sa svojom decom, trinaestogodišnjim sinom Veljkom i dve godine mlađom ćerkom Anastasijom. Strasnu vezu zaljubljeni partneri učvrstili su na romantičnim putovanjima u Italiju, Sloveniju i Francusku, a za doček Nove godine, Ceca je osim uspešnog nastupa na beogradskom Sajmu mogla da se pohvali i predivnim poklonom od svog dečka - prstenom za koji su mnogi pomislili da je verenički. Iako je demantovala da ju je njen voljeni izabranik zaprosio, Ceca je krajem januara bila zatečena i informacijama o tome kako ona i Vladimir čekaju zajedničku prinovu, a uprkos tome što se ni ova vest nije ispostavila kao tačna, mnogi astrolozi i dalje joj predviđaju porodicu sa sadašnjim momkom. U iskrenom intervjuu za Story lepa muzička zvezda otvoreno govori o čarima svoje ljubavne veze, priznaje kako je zgodni maneken uspeo da je promeni, ali i komentariše višenedeljne spekulacije o tome kako će upravo ona biti predstavnik Srbije na prestižnom muzičkom takmičenju Evrovizija koje se u maju održava u Oslu.
Story: Kako ste vaš partner i vi proslavili Dan zaljubljenih?

- Intimnom i romantičnom večerom učetvoro, budući da su sa Vladom i sa mnom bili moja sestra Lidija i zet Predrag. Bilo je zaista božanstveno, sa puno nezaboravnih nežnih trenutaka.
Story: Da li ste Vlada i vi razmenili darove za tu priliku?

- Ne, jer se ne opterećujemo poklonima. Naš odnos nije zasnovan ni na čemu materijalnom, niti će nam ikada za ljubav biti važne takve stvari. Lepa je pažnja te vrste, ali se naš odnos ne bazira na tome.
Story: Ipak, digla se prašina oko prstena koji vam je momak poklonio u novogodišnjoj noći.

- Da, ali to je bio moj novogodišnji poklon. Nisam verena, niti svoju vezu stavljam u bilo kakvu formu koja bi se mogla označiti tim terminom.
Story: Razmišljate li o zajedničkom životu sa Vladimirom?

- Ne, jer nam je super ovako, pošto inače mnogo vremena provodimo zajedno. On je u Novom Sadu, ja u Beogradu, ali smo često skupa, a to je za jednu zdravu i iskrenu vezu najvažnije.
Story: Da li ste možda razmišljali o preseljenju u Novi Sad?

- Nema potrebe za tim. Vlada je za Novi Sad vezan i poslovno jer nije samo maneken, nego se bavi i mnogo kompleksnijim poslom, a to je rad u firmi za transplantaciju kose i u tome je veoma uspešan.
Story: Postoji li mogućnost da se vas dvoje venčate tokom 2010. godine, kako vam predviđaju mnogi astrolozi?

- Iako su nam predvideli samo lepe stvari, Vlada i ja ne gradimo vezu na osnovu bilo čijih proricanja, nego funkcionišemo isključivo po svojim htenjima, osećanjima i željama. Ne osvrćem se na to šta kažu astrologija i numerologija.
Story: Nedavno ste demantovali glasine da ste u drugom stanju. Da li zaista želite da sa sadašnjim dečkom dobijete potomstvo?

- Lepo nam je ovako. Pravi recept za dobru vezu jeste da se ona gradi korak po korak. Ne žurimo nigde, pa ni sa potomstvom. Formirane smo ličnosti i ne pravimo dugoročne planove. Uživamo u svakom zajedničkom trenutku i naša veza je sve čvršća i lepša, a vremenom i sve intenzivnija.
Story: Ipak, kako ste reagovali na medijska nagađanja o trudnoći?

- Smejala sam se jer stomak zaista ne bih mogla da sakrijem. Isto tako nedavno je objavljeno i da sam otputovala na Maldive sa Cveletom, što su takođe gluposti, jer sve vreme boravim u Beogradu.
Story: Kada biste saznali da čekate Vladimirovo dete, da li bi vam bio bitan pol deteta? Pričate li sa njim na tu temu?

- Apsolutno mi je svejedno da li bismo dobili devojčicu ili dečaka, a Vladino mišljenje ne znam jer nikada nismo pričali o tome. Iako smo zreli ljudi, zabavljamo se i volimo kao tinejdžeri.
Story: Jeste li uz njega pomalo podetinjili?

- Naš odnos je poput prave čarolije jer smo se oboje vratili u tinejdžerske dane.
Story: Vaša veza od početka je u medijima predstavljena kao idilična. Ipak, dešavaju li se među vam i nesuglasice?

- Kada nam se mišljenja razlikuju, što je i normalno i što se dešava svim parovima, to je uvek samo rasprava, a ne svađa. Zdravom komunikacijom rešavamo i prevazilazimo svaki problem, razgovor je najbolji lek za sve ljubavne probleme.
Story: Ko je od vas dvoje žučniji u međusobnim raspravama kada do njih dođe?

- Oboje smo temperamentni i dobro poznajemo jedno drugo, ali ipak povremeno dolazi do varničenja.
Story: Ko izvlači deblji kraj?

- On zna moju, a ja njegovu granicu i krećemo se u tim okvirima. Najbitnije za vezu jeste poštovanje i tolerancija među partnerima, a mi je srećom imamo dovoljno i međusobno, i prema drugim ljudima.
Story: Kako su Veljko i Anastasija prihvatili vašeg izabranika?

- Prihvatili su ga kao člana porodice i odlično se slažu sa njim.
Story: Da li on za njih predstavlja autoritet?

- Međusobno se poštuju i vole, ali to ne znači da im Vlada nameće svoj autoritet. On ih posmatra kao formirana bića i ne gleda ih samo kao decu. Uvažava njihove stavove, a Veljko i Anastasija mu to recipročno uzvraćaju.
Story: Pokušavate li Cveletovim prisustvom da deci nadomestite nedostatak oca ili ste im razjasnili kako se to ne može desiti?

- Oni su već odrasli i sve razumeju, pa apsolutno nema potrebe da im bilo ko glumi oca. Po tom pitanju sve je razjašnjeno i razgraničeno.
Story: Mnogo je spekulacija na račun vašeg navodnog dvoumljenja oko odlaska na Evroviziju. Hoćete li zaista otići u muzički studio Gorana Bregovića kako biste čuli pesmu koju su Marina Tucaković i on pripremili za srpskog predstavnika?

- Priča o mom eventualnom pretendovanju za učešće na Evroviziji proizašla je iz teksta u jednim dnevnim novinama jer ja ni sa kim nisam ni razgovarala na tu temu pošto takvih ambicija nemam.
Story: Kada biste vi birali, koga biste poslali na Evroviziju?

- Na to takmičenje trebalo bi da ode neki mlad pevač kojem je potrebna afirmacija i ko želi šansu u karijeri. Naša zemlja ima mnogo mladih talenata koji bi mogli dostojno da nas reprezentuju u Evropi i ja sam uvek bila za to.
Story: Šta se dešava sa vašim novim albumom?

- Imam dosta spremnih melodija, ali čekam da Marina završi obaveze oko Evrovizije jer joj je to trenutno prioritet, što je i razumljivo, budući da je reč o državnom interesu. (Smeh) Za mene će kada se sve to završi biti sveža i odmorna, kao i pred svaki prethodni CD koji je radila za mene. Do tada će sigurno akumulirati inspiraciju kako bi napravila nešto novo, kvalitetno i dobro, što će se dopasti publici, a to mi je jedini cilj.

Nikola Rumenić

makonda-tracker