Aleksandra Radović: Nisam razmažena trudnica

0
Pop pevačica Aleksandra Radović samo za Story otkriva kako se priprema za ulogu majke, ali i koliko je vest o zajedničkom potomstvu usrećila nju i njenog izabranika Aleksandra Zeremskog
foto: Story press
foto: Story press

Otkako je 2003. godine objavila svoj prvi album, ljubavni život jedne od najtalentovanijih pop pevačica u Srbiji, Aleksandre Radović, privlači veliku pažnju medija. Uprkos tome, atraktivna brineta uspevala je da sakrije svoju intimu sve do trenutka kada je pre godinu dana njeno srce osvojio biznismen Aleksandar Zeremski. Strasna ljubav dala je Aleksandri snagu za nove poslovne poduhvate, pa je njen treći po redu CD Žar ptica tokom 2009. bio jedan od najprodavanijih u našoj zemlji. Ljubitelje svoje muzike početkom decembra prošle godine oduševila je na dva koncerta u Sava centru, ali i 8. februara  u Pozorištu na Terazijama. Uprkos uspesima na sceni, ali i kao profesor svoje muzičke škole u kojoj neprestano edukuje mlade muzičke talente, pevačica neprestano nadograđuje svoju bogatu karijeru, a u tome nimalo nije posustala ni otkako je pre pet meseci saznala da će sa svojim voljenim izabranikom dobiti dete. Tridesetpetogodišnja umetnica i njen voljeni, koji joj je i najveći oslonac i podrška, nedavno su poneseni najlepšim vestima o potomstvu rešili da ozvaniče svoju romansu, ali kao što to nikada ranije nije činila, Aleksandra ni ovoga puta nije želela da komentariše kako se osećala kada je zaprošena.  Ipak, samo za magazin Story buduća majka, koja je prošle nedelje nagrađena Oskarom popularnosti za najbolju pop pevačicu kod nas, pristala je da otkrije kako podnosi prvu trudnoću, ali i na koji način će roditeljstvo uticati na njenu karijeru.
Story: Kako ste reagovali kada ste saznali da ste ostali u drugom stanju?

- To je najlepša vest koju bilo koja žena može da doživi i svaka od nas se nada da će se jednog dana ostvariti u toj ulozi. Radujem se što ću uskoro postati majka i sigurna sam da je to najbolja stvar koja mi se dogodila u životu. Novi album, koncerti,  nagrade i spotovi, sve je to lepo, ali se kroz život može i bez toga.
Story: Uživate li u trudničkim danima?

- Da.
Story: Da li odgovore na neka pitanja u vezi sa trudnoćom i prvim majčinskim danima tražite u stručnim magazinima i knjigama?

- Volim da budem upućena i obaveštena, ali nisam pristalica toga da se preterano raspitujem, pa da me te informacije dodatno opterećuju. Previše podataka može da optereti čoveka.
Story: Da li je trudnoća na neki način uticala na obaveze koje imate u vašoj školi pevanja i pripreme za koncert u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu?

- Trenutno sam se prepustila poslu, radim punom parom, uživam u pripremama audicije za moju školicu pevanja, koja će se održati petnaestog februara. Radujem se koncertu u Novom Sadu, a uskoro ću snimiti i dva nova spota, kao i muzički materijal koji će biti iznenađenje za publiku pa u ovom trenutku ne mogu o tome mnogo da pričam.
Story: Do kada planirate da radite?

- Trudiću se da do početka jeseni uradim što više stvari i radiću koliko mi to trudnoća bude dozvolila.
Story: Hoćete li napraviti veliku pauzu nakon porođaja?

- Volim da radim i da se krećem, pa ću dati sve od sebe da pauza nakon porođaja bude mala.
Story: Uživate li podršku vašeg partnera Aleksandra Zeremskog? Da li vas on u ovom periodu posebno pazi?

- S njegove strane apsolutno imam punu podršku.
Story: Jeste li razmažena trudnica?

- Nisam razmaženi tip žena, pa nisam takva ni sada kada sam u drugom stanju. Mislim da sam previše razumna da bih bila razmažena.

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker