Leto u znaku porodičnog slavlja

Marko i Marija Đurovski: Prvi rođendan našeg sina

0
Muzičar Marko Đurovski krstio je naslednika Maksima u Sabornoj crkvi, a istog dana obeležio je tematskom žurkom i njegov prvi rođendan da bi se nakon toga sa svojom porodicom uputio u Crnu Goru gde su uživali u prvom zajedničkom letovanju
foto: Zorana Jevtić, privatna arhiva
foto: Zorana Jevtić, privatna arhiva

Muzičar Marko Đurovski (32), sin proslavljenog fudbalera Milka Đurovskog (53) i njegova supruga Marija (31) već dve godine uživaju u skladnom braku.

 

Venčali su se u leto 2014. u Sabornoj crkvi do koje su se dovezli autobusom iz 1936. godine, tako da je čitavo slavlje bilo u duhu filma Ko to tamo peva. Prošle godine, ovaj dvojac dobio je i dete, sina Maksima. Kako su tada objasnili, želeli su da dečakovo ime počinje na slovo M, s obzirom na to da se i muzičarev otac Milko, brat Mario, kao i njih dvoje upravo ponose imenima sa ovim početnim slovom, pa da ne kvare tradiciju. Ovog leta, supružnicu su imali nekoliko povoda za veselje. Naime, trećeg avgusta krstili su sina u istoj crkvi u kojoj su izgovorili sudbonosno da, a zatim porodičnim slavljem obeležili prvi Maksimov rođendan. Nakon proslave, Marko i Marija uputili su se na odmor u Crnu Goru gde su uživali u prvom letovanju sa svojim naslednikom. Ponosna majka pokazala je i zavidnu figuru u bikiniju, a zahvaljujući manekenskoj građi, vrlo brzo vratila je liniju nakon porođaja, pa je sada u odličnoj formi. Bračni život očigledno im veoma prija, pa se pevač neko vreme povukao i iz javnog života iako je nakon izdavanja muzičkog albuma 2008. godine, ali i učešća u rijalitiju Farma bio veoma popularan. O lepim trenucima koji su obeležili ovo leto, Marko za Story kaže:

 

foto: Zorana Jevtić, privatna arhiva


- Rođendan sina obeležili smo u užem krugu porodice i prijatelja. Napravili smo žurku u duhu Baby TV, s obzirom na to da Maksim voli jedino to da gleda. Mama se potrudila da sve bude u znaku likova s tog kanala, od torte do dekoracije – kaže muzičar i dodaje da su istog dana pre žurke i krstili Maksima u Sabornoj crkvi.

 

foto: Zorana Jevtić, privatna arhiva


Slavlje je kod ponosnih roditelja izazvalo posebne emocije.


- Osećanja su tog dana bila neopisiva jer on je, ipak, naš prvenac. Uživali smo u njegovom osmehu i sreći koju je delio sa svima – kaže Marko.

 

foto: Zorana Jevtić, privatna arhiva

Kada su se slegli utisci, porodica Đurovski spakovala je kofere i uputila se na Crnogorsko primorje, gde su uživali desetak dana u morskim čarolijama. Maleni Maksim bio je pod budnim okom roditelja, koji su nastojali da mu udovolje i što lepšim učine njegovo prvo letovanje. Ovaj odmor prijao je celoj porodici, a posebno dečaku koji nije želeo da se odvoji od vode. Po povratku s letovanja, Marko se sa suprugom kratko zadržao u Beogradu. Maksim je ostao da uživa u Srbiji, a mladi roditelji produžili su u Španiju, na čuvenu Ibicu, koja im je ujedno i jedna od omiljenih destinacija, da tamo provedu drugi deo odmora.

makonda-tracker