SAMO ZA STORY

Anja Rubik i Saša Knežević: Razvod nas nije udaljio

0
Nakon pola decenije zajedničkog života, jedan od najlepših parova modnog sveta, Anja Rubik i Saša Knežević, rešili su da stave tačku na svoj brak. Paralelno s tim, uspešni maneken okreće novi list i posle ostvarenih karijera u košarci i modelingu rešen je da uspe i kao glumac.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Maneken Saša Knežević (35), koji je poslednjih deset godina u samom vrhu svetskog modelinga, rešio je da pojedine stvari u svom životu promeni iz korena. Kada je reč o ovom mladiću, to uopšte ne čudi, jer on je navikao svoje obožavaoce na radikalne rezove.

 

Naime, posle uspešne košarkaške karijere u Italiji, spakovao je kofere i otišao u Njujork gde je radio kampanje najvećih modnih brendova. Jedan od prvih poslova bio je za slavne kreatore Dolčea i Gabanu, a sve posle toga postalo je istorija. 

 

Paralelno s velikim profesionalnim promenama i na privatnom planu kod ovog harizmatičnog zaljubljenika u sport ništa nije po starom. Posle pet godina okončao je brak s poznatom manekenkom Anjom Rubik (33), s kojom se 2011. venčao na Majorki po pravoslavnim običajima.

 

Story: Nedavno ste stavili tačku na brak s manekenkom Anjom Rubik. Zbog čega ste odlučili da se rastanete i u kakvim ste danas odnosima?

Ne bih previše da pričam o tome, istina je da Anja i ja više nismo zajedno. To je život, ljudi se sastaju, rastaju i to je sasvim normalno. Mi i dalje imamo i negujemo sasvim dobar i fin odnos. Oboje nastavljamo dalje svojim putem."

Kompletan intervju pročitajte u novom, 568. broju magazina Story koji je u prodaji od petka, 5. avgusta.

makonda-tracker