Prva ispovest o tajnoj ljubavi i budućoj prinovi

Dado Polumenta: Radujemo se rođenju ćerke

0
Pevač čiji je turbulentan život godinama intrigira javnost, posle više od godinu dana skrivanja veze, otkriva da je svoj mir pronašao uz partnerku Ivonu Ivković i da se raduje što će početkom jeseni njihova romansa biti krunisana rođenjem ćerke
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Crnogorski pevač Dado Polumenta (33), već je petnaest godina na muzičkoj sceni i skoro od samog početka karijere intrigira javnost svojim stilom života, a zbog iskrenosti bio je često na meti tabloida. Ljubav iz tinejdžerskog perioda sa Anamarijom Kikoš bila je godinama tema zbog koje su ga povezivali i s poročnim životom, o čemu je i sam govorio, ali najsvetliji trenutak te priče bilo je rađanje njihovog sina Dorijana (10) koji je pevačev miljenik. Kada se stišala bura nakon njihovog rastanka, Dado je ponovo bio u centru pažnje kad se krajem decembra 2012. oženio veroučiteljicom Selmom Mekić. Međutim, nakon nepuna tri meseca pevač se razveo. Medijska prašina koja se nakon toga podigla navela je Polumentu da se na neko vreme povuče iz javnosti i fokusira se isključivo na karijeru. Od tada u medijima su se mogle naći samo spekulacije o njegovom ljubavnom životu, ali ono što je Dado ljubomorno čuvao za sebe jeste zapravo to da već više od godinu dana uživa u skladnoj vezi s manekenkom Ivonom Ivković (22), koja će krajem septembra roditi ćerku. U intervjuu za Story Polumenta prvi put govori o tome koliko je životnih pouka izvukao iz prethodnih ljubavnih iskustava, o budućnosti s novom izabranicom i kako je sazreo uz buduću suprugu koja mu je uz sina centar sveta.


Story: Kako vam je uspelo da toliko dugo krijete ljubav sa Ivonom?
- Nikada u životu nisam isticao svoj ljubavni život u medijima. S obzirom na to da sam javna ličnost, često su se pojavljivale neke informacije u javnosti, ali nikada nisam potencirao ljubavnu reklamu. Čekao sam pravu devojku, stojim iza ove veze i mislim da o ovome što mi se sada dešava vredi pričati.


Story: Kako ste se upoznali i zavoleli sa Ivonom?
- Upoznali smo se u gradu pre godinu i po dana kada sam tražio manekenku za spot za pesmu Talija. Ivona je bila baš onakva devojka kakvu sam zamislio za ekranizaciju te pesme, s obzirom na to da sam režiram svoje spotove i osmišljam celokupne priče koja prate moje pesme. Gledajući je, shvatio sam da sam našao devojku za Taliju, prišao sam joj i pitao je da li bi glumila u mom spotu. Pošto je ona još tada znala razne priče o meni, jer su me mediji ženili i razvodili 10 puta, imala je određene predrasude. Nisam ni pomislio da će se između nas dvoje roditi ljubav i kako ćemo već za nekoliko meseci saznati da ćemo dobiti i dete.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker