Zadovoljna i srećna

Ivana Korab: Verujem u ljubav, prijateljstvo i srećan kraj

0
Šarmantna manekenka Ivana Korab nikada ne skida osmeh s lica, čak ni u teškim životnim situacijama, priznaje da je trenutno zadovoljna i otkriva da svoj život u Americi ne bi menjala ni za šta
foto: Slobodan Pikula za Bonatti
foto: Slobodan Pikula za Bonatti

Manekenka Ivana Korab (29), koja je već dve i po godine zaštitno lice brenda Bonatti, organizovala je svoj život tako da maksimalno uživa jer, kako kaže, radi ono što voli, okružena je prijateljima koji je podržavaju, a pošto je zdrava i srećna, smatra da više od toga ne može da traži od života. Iako se razvela pre dve godine od crnogorskog biznismena Mila Danilovića nakon samo mesec dana braka, atraktivna dama i dalje veruje u ljubav. Ipak, čini se da joj je posao trenutno na prvom mestu.

 

Story: Šta vam se najviše sviđa iz asortimana ovog brenda i u čemu se najbolje osećate?

 

- Bonatti ima izuzetno dobru i kvalitetnu ponudu i nosim dosta njihovih stvari: od veša, preko pidžama do bikinija. Ono što je sigurno jeste to da im svaka kolekcija ide korak napred u odnosu na prethodnu. Moram da priznam kako su bikini modeli kupaćih moj favorit.

 

Story: Da li vam je nekad bilo neprijatno zbog toga što pozirate u donjem vešu?

 

- Imam puno samopouzdanja i zaista mi nije problem da poziram u vešu ili kupaćem kostimu. Sve dok nisam gola, osećam se dobro i prijatno.

 

Srpska lepotica fascinira: Akrobacije Ivane Korab
 

Story: Živite i radite u Americi, šta vam tamo najviše preokupira pažnju?

 

- Volim način života u Americi zato što je sve lepo organizovano i disciplinovano. Imam svoj ritam treninga, audicija, kastinga i socijalnog života. Zaista uživam u prelepoj klimi i mogućnostima koje mi se pružaju.

 

Story: Bavite se i glumom, na kom projektu trenutno radite?

 

- Igrala sam jednu malu ulogu u filmu koji je tek ušao u postprodukciju, tako da ne bih pričala o tome jer ne znam kada će se pojaviti. Svet glume je neizvesan i vlada velika konkurencija. Neki projekti počnu pa se nikad ne završe, neki se rade po više godina, a neki čak i kad se završe, ne dožive veliki uspeh. Izuzetno je teško izdvojiti se i biti zapažen, a kamoli uspeti.

 

Story: Jeste li emotivno ispunjeni?

 

- Veoma sam srećna i ispunjena. Inače sam pozitivna osoba koja veruje u ljubav, prijateljstvo i srećan kraj.

 

Story: Šta vam najviše nedostaje iz Srbije?

 

- Osim porodice i prijatelja, to su pršuta, kajmak i vrući hrskavi hleb. Volim Beograd i uvek se obradujem kad vidim da rade na tome da sve bude bolje i organizovanije. Ima posebnu energiju koja mi nedostaje.

 

Želite da izgledate kao Ivana Korab? Poslušajte njene motivacione poruke (FOTO)

 

Story: Vaš brat dobio je sina, da li je kod vas sada jači materinski instinkt i razmišljate li o tome da se ostvarite kao majka?

 

- Postala sam tetka po drugi put i od toga nema ničeg lepšeg. Obožavam decu, mislim da sam pravo dete i da moj duh nikada neće odrasti. Smatram da beba nije nešto što može da se naruči i isplanira. Mnogo toga mora da se poklopi da bih poželela decu.

 

Story: Kako provodite slobodno vreme i šta ćete raditi ovog leta?

 

- Otvorila sam kompaniju i nemam mnogo slobodnog vremena. Ako nisam angažovana kao model ili glumica, radim na tome. Jedino za treninge uvek imam vremena. Trenutno pokušavam da isplaniram odmor. Imam prijatelje u Evropi i Americi, pa je teže uklopiti viđanja i zajednička putovanja kada svi imamo tako malo slobodnog vremena.

 

makonda-tracker