PRVA ISPOVEST BIVŠEG SUPRUGA SINDI MODELS

Nikola Pavlović: Nisam oteo svoje dete

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

millan

18-06-2016 21:10h
dete treba majku! dete pripada majci prvenstveno. tacka

Zvezdana

23-06-2016 09:27h
@millan
Poštovani Millane, slažem se sa vama da dete treba majku, ali ono nikako ne pripada prvenstveno majci. Roditeljstvo je vrlo ozbiljna stvar i ne treba se shvatati olako, što je, na žalost, čest slučaj u Srbiji. Danas se devojke u većini slučajeva udaju sa trudničkim stomakom. Ja sam žena i uvek bih se pitala da li se budući otac ženi sa mnom zbog trudnoće ili smo zaista idealan par. Udata sam, ali sam prve tri godine braka insistirala da nemamo dece, da vidimo da li zaista možemo da živimo zajedno (nije isto zabavljati se i biti u braku). Tek nakon tri godine, dobila sam predivnu devojčicu, koja danas odrasta u jednoj zdravoj, porodičnoj sredini, sa puno ljubavi i razumevanja i kompromisa. Vi ne znate situaciju ove porodice, kao ni ja. Nemate prava da komentarišete, jer ne znate šta se dešavalo iza zatvorenih vrata. Još bih samo da dodam, mnogi ne zaslužuju da budu roditelji. Biti otac ili majka samo zbog biologije, nije sretno rešenje za dete. Majčinstvo i očinstvo se dokazuju svakoga dana, sata, sekunde... sa bezgraničnom ljubavlju, davanjem, žrtvovanjem. Nisu svi spremni na ovo.

Iva

26-06-2016 14:24h
Inace sam uvek na strani zena,ali u ovom slucaju mislim da je sud doneo ispravnu odluku. Ona mi deluje kao podmukla histericna osoba,a ni tata joj nije bolji.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: