Mladen Radulović: Nisam patio za Sekom

3
Popularni maneken Mladen Radulović otkriva zbog čega se preselio na Tajland i zauvek oprostio od modelinga i priznaje zašto nikada nije zažalio zbog prekida romanse sa folk pevačicom Sekom Aleksić
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Otkako se pre šest godina iz rodnog Negotina doselio u Beograd, jedan od naših najtraženijih manekena, Mladen Radulović, ostvario je uspešnu karijeru i dospeo na naslovne strane mnogih domaćih i inostranih časopisa. Ipak, širokim narodnim masama postao je poznat kada je u februaru 2008. godine uplovio u romansu sa folk pevačicom Sekom Aleksić. Ljubav između njih gorela je nepune dve godine, tokom kojih su planirali i da stanu na ludi kamen, a onda se iznenada ugasila nakon što su, kako su rekli posle rastanka, uvideli da zbog toga što su oboje vrlo tvrdoglave ličnosti, ne mogu da opstanu zajedno. Iako više nisu u kontaktu, atraktivni dvadesetšestogodišnjak i dalje za svoju bivšu izabranicu misli da je dobra osoba sa mnogo kvaliteta. U intervjuu za Story, Mladen je prvi put otkrio prave razloge njegovog rastanka sa Sekom, objasnio zbog čega se više ne bavi modelingom, ali i priznao šta je presudilo da se preseli na Tajland, gde uživa u čarima lagodnog života.
Story: Da li ste trenutno emotivno ispunjeni?

- Ja sam osoba koja je uvek emotivno ispunjena.
Story: Šta treba da poseduje devojka da bi vam se dopala?

- Spisak je dug, ali na njegovom vrhu su pozitivnost i iskrenost. Pored toga, devojka mora da zna šta hoće i da bude stabilna jer me privlače emotivne i impulsivne osobe.
Story: Mislite li da ste mačo ili romantičan muškarac?

- Definitivno sam više mačo jer takav muškarac treba da bude i romantičan. Konstantno radim na sebi, ali ne pokušavam da budem savršen, pre svega sam džentlmen. Muškarac uvek treba da preuzme inicijativu i bude zaštitnik svoje slabije polovine. Žene su danas mnogo više nezavisne i ostvarenije nego ranije, ali mislim da muško treba da bude muško i to u pozitivnom smislu.
Story: Koliko ste ljubomorni u vezi?

- Koliko treba. Ako preteram, ošamarim sebe i pokušam da ne ispadnem budala (smeh). Po prirodi sam emotivan, impulsivan i to ponekad ume da bude loše. U mojim vezama uvek ima te simpatične blage ljubomore, što samo znači da mi je stalo do te osobe jer je i to jedna vrsta emocije. Ali nekontrolisane ljubomore kod mene nikada nije bilo i neće je ni biti jer je to ogledalo sopstvene nesigurnosti, a ja nisam takav čovek.
Story: Tokom veze sa Sekom Aleksić, u više navrata ste govorili kako planirate zajedničku budućnost, ali do toga nije došlo. Jeste li pronašli osobu s kojom ste poželeli brak?
-
Pa, mogao bih uskoro da se oženim, pošto me izgled već izdaje (smeh). Ne opterećujem se time, kad bude biće, takve stvari se ne planiraju, već se dogode. Nemam averziju prema braku ako se radi o pravoj osobi, ali ne žuri mi se nigde. Bitno mi je da volim i da smo moja partnerka i ja kompatibilni jer će to biti osoba s kojom ću imati porodicu, decu i ostati zajedno čitavog života. Ali, danas ne misle svi tako pa je brak nekima mnogo lakša odluka nego meni.
Story: Da li ste i dalje u kontaktu sa Sekom, s kojom ste čak bili i vereni?

- U poslednje vreme i ne baš.
Story: Tokom vaše ljubavi, mediji su često pisali da ste s njom iz interesa. Jesu li vam smetali ti navodi?

- Nikad nisam imao nikakve koristi od toga što smo Seka i ja bili zajedno i ne opterećujem se takvim pričama, neka piše ko šta hoće. Ne razumem odakle povod za takve priče jer bih možda razumeo da sam i ja propevao. Nisam ni lenj, a ni nesposoban da ne mogu da uspem sam pa da moram s nekim da budem iz koristi. Mediji uvek sumnjaju i vole da komentarišu na tu temu, ali ja sebe previše cenim da bih s bilo kim bio iz interesa.
Story: Da li ste posle raskida patili za njom?

- Ne, odluka o raskidu je bila obostrana pa nije bilo razloga za patnju.

Aleksandra Dimitrijević

Više o ovoj temi pročitajte u aktuelnom broju magazina Story, koji je u prodaji od 19. januara 2010. godine.

makonda-tracker