Svetlana Tanasić: Želim da usvojim dete

0
Popularna pevačica otkrila je čitaocima Story portala kako se osećala kada je napustila Farmu i za koga je nakon toga navijala
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Svetlana Tanasić poznatija kao Big Mama, odgovorila je na pitanja posetilaca internet portala Story i pričala o utscima sa Farme. Folkerka ekskluzivno otkriva najsmešniju situaciju koja joj se desila na imanju u Barajevu. Tridesetpetogodišnja takmičarka Zvezda Granda priča da bi volela da usvoji dete, te otrkiva detalje iz svog detinjstva i govori o ljubavi prema džez muzici.
Za koga ste navijali na Farmi kada ste napustili šou i kada planirate da izdate prvi album? Srđan Gajić

- Što se muškaraca tiče, navijala sam za Topalka i Nigora, a od ženske ekipe za Cakanu i Viktoriju. Što se tiče mog prvog solo albuma nadam se da će svetlost dana ugledati sledeće godine, ali ja ne odlučujem o tome.
Kakva iskustva nosite sa Farme? Dragan Popović

- Pamtiću samo lepe stvari to je bilo jedno zanimljivo iskustvo. Naučila sam mnoge stvari koje nisam znala, a tiču se rada na imanju. Sa Cakanom i Viktorijom sam izgradila divno prijateljstvo.
Koja je najsmešnija situacija koja vam se dogodila na Farmi? Ivana

- Meni je najsmešnije bilo kada sam prvi put prišla kravi da je muzem. Krava me je ritnula tako jako, da sam pala sa stolice, prosula posudu sa mlekom i oborila Cakanu koja je stajala pored mene. Taj događaj se ne može u potpunosti prepričati, ali mi smo se danima smejale.
Da li je tačno da ste živeli u Železniku? Ljiljana Petrović

- Tačno je. Dvadeset godina sam živela u Železniku sve do maja 2008. godine. Za taj deo grada me vežu neke od najlepših uspomena iz detinjstva. Završila sam osnovnu školu Braće Jerkovića i bilo mi je baš lepo.
Oduševili ste me izvođenjem numere Summer Time u toku takmičenja za Zvezde Granda, pa me zanima da li i privatno slušate džez muziku i zbog čega ste odlučili da gradite karijeru u narodnom melosu? Adrijan

- Volim da slušam džez kada sam kod kuće. Uživam i pevajući tu vrstu muzike, ali na žalost to je interesantno samo malom krugu ljudi. Na ovim prostorima džez prolazi samo u užim krugovima, tako da je moja prva pesma Ne plaši me na neki način mešavina džez i narodne muzike. Sigurna sam da direktor Saša Popović tačno zna šta leži kome od pevača, pa mi shodno tome i bira pesme. Volela bih da jednog dana snimim album koji bi predstavljao kombinaciju džeza i narodne pesme.
Da li ste nekada razmišljali da usvojite dete? Savka Stamenova

- Jesam, i po meni je to sasvim normlano. Podržavam ljude koji usvajaju decu. Mišljenja sam da je to jedan od najhumanijih gestova koje čovek može da uradi u životu.
Šta mislite o estetskoj hirurgiji i ko je po vašem mišljenju najlepša žena sa domaće estradne scene? Branko Raičević

- To je sigurno Snežana Savić. A što se operacija tiče, nemam ništa protiv toga ukoliko će nekoga učiniti srećnim. Lično ukoliko bude bilo potrebno da se podvrgnem nekoj estetskoj intervenciji sigurno ću to i učiniti, ali neće biti radikalnih promena.
Zbog čega ste na farmi prezirali Maju Nikolić? Vera Culum

- Nije tačno da sam prezirala Maju, samo smo bile u sukobu kao i većina ukućana. Ona je tip osobe za koju vam je potrebno vreme da je prihvatite. Ona mi ništa nažao nije učinila, i nije bilo ni p od prezira prema njoj.
Ko je po vama od takmičara iz prethodnih sezona Zvezda Granda postao najveća zvezda? Dragana Kočevska

- Stojim iza toga da su to Slavica Ćukteraš, Tanja Savić i Radmila Manojlović. Sada mogu da im pariraju i muški takmičari kao što je Milan Stanković.

Priredio: Danilo Mašojević

makonda-tracker