Ponovo u centru pažnje svetskih medija

Jelena Karleuša: Razdvojenost prija mom braku

0
Dok uživa u komplimentima koje je na njen račun uputila Kim Kardašijan, zvezda šou-biznisa otkriva da će novim pesmama osvojiti svetsko tržište, komentariše na koji način uspeva da održi harmoničan odnos sa suprugom Duškom Tošićem i kako vaspitava ćerke
Foto: Story press
Foto: Story press
Kim
Kardašijan Jelene Karleuše



Naravno da mi je drago što svetska javnost pokazuje toliko zanimanje za sve što radim Karleuša Story

Velika je stvar biti neko o kome pišu magazini People ili US Weekly, a još je važnije kada vas favorizuju u odnosu na najveća svetska imena u šou-biznisu danas. Ipak, meni je sve to postalo nekako normalno. Kada 20 godina radite ovaj posao po najvećim standardima, to kad-tad mora da se isplati. Bolelo me je što to naša javnost ne vidi na pravi način i imam taj osećaj da me više cene u svetu nego u rođenoj zemlji, ali to je izgleda pravilo za sve ljude koji poput mene ne pripadaju okvirima i šablonima.


Nikada nisam doživela da me neka domaća javna ličnost na taj način pohvali kao Kim Kardašijan. Retko kad ćete čuti u šou-biznisu da jedna žena za drugu kaže da je opsednuta njenom pojavom i da je moćna ili glamurozna. Kao što je ona meni pokazala veliki respekt, evo, ja joj uzvraćam istom merom. Ona nije u muzičkom poslu, ali svakako je neko ko se smatra najuticajnijom ženom današnjice u čitavom svetu. Meni, iz male Srbije, ženi izudaranoj sa svih strana omalovažavanjem, zabranama i nepriznavanjem uspeha, sve to mnogo znači.


Moja porodica svakako trpi zbog posla kojim se bavim, jer on iziskuje mnogo rada, odricanja, stresa, umora i nervoze, ali lavovski se trudim da na svim poljima dam sve od sebe. Smatram da se sve može. Moja deca i kroz posao koji radim mogu od majke da nauče šta znači biti radan i vredan, žena borac i neko ko ne odustaje, a Duško je, nadam se, ponosan na suprugu koja prevazilazi okvire običnog i svakidašnjeg.


Mi ovako funkcionišemo 10 godina. Napravili smo idealan balans i zato opstajemo. On podržava mene, kao i ja njega, jednostavno se razumemo. A kad ima mnogo ljubavi, razdvojenost dođe kao afrodizijak za vezu.


Naravno da mi ne smeta, imponuje mi jer sam žena tako uspešnog čoveka. S druge strane, sopstvenu sujetu hranim čitanjem svetske štampe koja me ne naziva tako. Ipak, ono što mene određuje i čini sigurnom u sebe jesu fanovi koji u hiljadama pa i desetinama hiljada stoje ispred mene na mojim koncertima. Oni mi uvek jasno objasne ko sam ja u stvari.


Mi smo razdvojeni jednim kratkim avionskim letom, tako da smo non-stop i tamo i u Beogradu. Tokom nedelje nekada promenim i  po šest aviona kako bih stigla na snimanje Zvezda Granda, bila u Istanbulu ili negde u Evropi gde vikendom imam koncert. Ja sam superžena, a one ne kukaju kad im je teško, već lete.


One su apsolutno opčinjene mamom u toj emisiji. Nika i Atina su moji najveći fanovi. Često jedna imitira mamu, a druga glumi kandidata.


Snimam nove pesme! Da! Verovali ili ne! Konačno! Verujem da se čitavom svetu dopadaju moj izgled i stil, ali sada je vreme da poentiram i novim pesmama s kojima ću pokušati da osvojim svetsko tržište. Ja to jednostavno moram. To mi je cilj! Moraju Naomi, Kim i Sofija Vergara ovog leta uz nešto da đuskaju. Naravno, hvala fanovima na ovolikom strpljenju!

Razgovarao: Saša Tošić
makonda-tracker