Ana Sakić: Porodica me podržava u svemu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

cile

08-12-2009 11:10h
Draga moja, niko nije ni ocekivao da ces reci da te porodica ne podrzava i da nisu uz tebe... Iskreno ne bih voleo da sam na njihovom mestu i da sam ja taj koji gleda svoju cerku koja ima ni manje uloge ni manje garderobe na sebi.
Dragi Story, smatram da ste vi nedeljenik sa ktiterijumom, te vas zato molim da ubuduce vase novine i portal krase intervjui glumica koje imaju sta da kazu, koje su primer i nadahnuce za mlade generacije a ne neko ko svoj netalenat i egzibicionizam opravdava delom svoje profesije,hrabroscu i davanjem... Draga moja davanje je kad pruzas emocije,a ne kad su ti atributi u prvom planu... O davanju govori kada odigras neku dramsku ulogu a ne kada te prepoznaju po dekolteu i pozadini.. I jos nesto draga moja, ovo sto ti radis samo je opravdanje i laksi put da se dodje do necega, veliki uvek biraju ispravan i tezi put, a ti ces zbog losih izbora i netalenta biti tu dok imas podignute sise i dok ti se pozadina ne omlohavi.
I na kraju kazes da si sama...zapitaj se draga devojko zasto je to tako.. Ovo je mala bara a ti nisi bas neko ko se primerno vlada (zar ne??)

mila

22-12-2009 16:32h
Koga zanima sta ova zena ima da kaze? Gospodin koji je dao komentar pre mene skroz je u pravu kad apeluje na vas iz Storija da budete malo probirljiviji kad je izbor osoba za intervju u pitanju.
Ova osoba je prazna i nije uradila nista pametno i kreativno u svom zivotu tako nije vredna paznje. Jedino po cemu je poznata su njene degutantne golisave slike iz zute stampe.Ova osoba ne treba da bude primer mladim zenama i devojkama jer to je pogresan put i njeni su izbori pogresni.

milan

12-01-2011 01:11h
bravo

dragana

01-04-2011 23:27h
a vi mora da zivite u predproslom vijeku, ovakvi komentari su dno dna
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: