Otvoreno o braku, popularnosti i porocima

Željko Vasić: U našoj kući žena je gazda

0
Pop pevač koji je godinu započeo velikim poslovnim planovima ističe da mu je podrška supruge Ivane najvažnija jer pored toga što je uključena u njegov profesionalni život, ona savršeno vodi računa o njihovoj deci Andreji i Lenki
Foto: Sanja Rajković, Luka Šarac
Foto: Sanja Rajković, Luka Šarac


Story: Šta je obeležilo vaš privatni život i karijeru u poslednjoj deceniji, šta ćete pamtiti, a šta biste voleli da zaboravite?



Story: Malo je onih koji veruju u ljubav na prvi pogled, a vama se upravo ona dogodila. Kako ljudima vratiti veru u ljubav?



Story: Vaša profesija specifična je i po tome što podrazumeva neprekidan rad na sebi. U kom pravcu se razvijate kao pevač i autor, a kako privatno kao čovek, prijatelj, tata? U kom smislu biste voleli da ste bolji?





Story: Od tinejdžerskih dana živite samostalno, po čemu ćete pamtiti samački život, a kako danas funkcionišete u porodici? 





Story: Da li je fraza da supruga može da bude najbolji prijatelj, podrška, saveznik i kritičar? Koliko generalno slušate Ivanine savete?



Story: Ivana je psiholog, mama, ali i direktor vaše izdavačke kuće Global music. Kako ste uskladili porodične i poslovne obaveze?



Story: Kako čuvate svoju porodicu od javnosti i radoznalih pogleda?



Željko Vasić: Moja deca ne žele brata ili sestru

Story: U čemu imate veliku samodisciplinu, a kada ste slab karakter?



Story: Mnogi pevači sanjaju o tome da snime pesmu koja će ostati posle njih. O čemu vi maštate, u kom pravcu idu vaše ambicije?





Story: Šta je vaše najveće bogatstvo i gde su materijalne stvari na vašoj listi vrednosti?



Story: Imate li neke svoje navike, rituale, hobije, talente o kojima niste ranije pričali?



Story: Da li i sad ponekad odete u ring?



Story: Koliko među pevačima ima iskrenih prijateljstava?



Story: Prvo ćete spotovima predstaviti pesme, pa tek onda objaviti CD na kojem će se one naći. Zbog čega ste odlučili da radite na taj način?



Story: Vaša fondacija nedavno je prikupila novac za odeljenje ginekologije u Zaječaru. Šta je vaš motiv da se bavite humanitarnim radom, ali i očuvanjem naše baštine i pravih vrednosti u Srpskom legatu?



Sin Željka Vasića oduševio internet: Evo šta je poručio svom ocu! 

Story: Za šta nemate vremena, a voleli biste da imate?



Story: Kakve pesme čuvate za finale promocije albuma Nema dalje?



Story: Proživeli ste mnogo toga kako u profesionalnoj, tako i u privatnoj sferi života. Svaki čovek ima svoju životnu priču, a kako biste vi nazvali svoju?




Razgovarala: Ksenija Konić 
makonda-tracker