Intervju

Nikola Bulatović: Nemerljiva je radost igre

0
Uoči premijere novog mjuzikla, glumac Pozorišta na Terazijama otkriva kako se s dve leve noge snalazi u ovom zahtevnom žanru, može li se verovati ženi koja laže i zašto je važno sačuvati dete u sebi
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Story:Približava se premijera mjuzikla Sweet Charity. Kako biste ovu predstavu i svoj lik u njoj opisali našim čitaocima?

Story:Važan deo predstave čini odnos između Čeriti i Oskara. Ona krije svoje zanimanje, u strahu da će izgubiti njegovu ljubav. Kakav je vaš stav prema laganju, odnosno prećutkivanju? Do koje mere se može verovati ženi koja laže?

Story:Muzičku karijeru počeli ste kao dete, a od tada ste izdali pet albuma i sarađivali s različitim muzičarima. Kako ste se ipak odlučili za glumu i da li uspevate da bude verni obema ljubavima? 

Story:Pošto vam je pevanje prva profesija, s tim sigurno nemate problema kad radite mjuzikle. Kako stojite s plesom? Koliko je zahtevna koreografija u ovom komadu?

Story:Svojevremeno ste režirali mjuzikl Glavo luda, koji je publika odlično prihvatila i koji se i dalje igra u Pozorištu na Terazijama. Imate li planova za novi rediteljski projekat?


Story:Često radite sinhronizacije animiranih filmova i pozajmljujete glas crtanim junacima. Koliko je to glumački izazovan posao? Šta vas privlači njemu? 

Story:Ko vam je omiljeni crtani lik?


Story:Otac ste dvojice dečaka. Šta smatrate važnim za vaspitanje u današnje vreme kada su deca izloženija različitim negativnim uticajima više nego ikada ranije? 

Story:Šta je ono najvažnije što smatrate da moraju da nauče baš od vas?


Story:Javnosti je malo poznata činjenica da ste rođeni u Danskoj, u Kopenhagenu i da vam je majka Dankinja. Kakav je splet okolnosti spojio nju i vašeg oca? Govorite li vi danski i da li odlazite tamo?


Razgovarala: Vera Nikolić
makonda-tracker