Marko Jarić: Valentina je ukrala moje srce

0
Slavni srpski košarkaš Marko Jarić samo za Story govori kako je odlučio da prisustvuje porođaju svoje supruge, manekenke Adrijane Lime i otkriva na koji način voljenoj ženi pomaže oko ćerke Valentine
foto: Getty Images
foto: Getty Images

Naš proslavljeni košarkaški as, tridesetjednogodišnji Marko Jarić, prošle nedelje postao je prvi put otac, a ovih dana jedan od najboljih srpskih sportista, obuzet najdivnijim emocijama, ushićeno prima čestitke. Njegova supruga, slavna svetska manekenka Adrijana Lima je u nedelju, 15. novembra, prirodnim putem na svet donela prelepu devojčicu kojoj su roditelji dali ime Valentina Lima Jarić. Slavno lice popularnog donjeg rublja Victoria’s Secret i igrač kluba NBA Lige, Memfis Grizlija, očekuju svoju porodicu i prijatelje da ih uskoro posete u Americi, kada će se i upoznati s njihovim slatkim čedom, o čemu presrećni otac ekskluzivno govori za Story. Prenosimo deo intervjua s Markom Jarićem.
Story: Kako se osećate otkako je vaša ćerkica došla na svet?

- Još sam u totalnom emotivnom haosu. Beba je došla na svet ranije nego što je bilo planirano. Iako smo očekivali da će se poroditi ovog meseca jer je Adrijana bila u devetom mesecu trudnoće, kada smo otišli na standardni pregled, rekli su nam kako će morati da ostane i tog dana se i porodi.
Story: Da li ste prisustvovali rođenju svoje prve prinove?

- Jesam i neverovatno sam se osećao tokom porođaja. To je neopisiv koktel emocija. Pre nego što se Adrijana porodila, mnogo bliskih drugova govorilo mi je da je prisustvovanje porođaju neverovatan osećaj, ali to ne može da se opiše dok to zaista ne doživiš.
Story: Kako ste odlučili da vaša devojčica dobije ime Valentina?

- Ime smo odabrali još pre nekoliko meseci. Mnogo smo razmišljali, a  pošto sam ja iz Srbije, ona iz Brazila, živeli smo u Italiji i Francuskoj, a trenutno smo u Americi, uvideli smo da beba mora da ima internacionalno ime koje i u Brazilu i u Srbiji nije nepoznato.

Ksenija Konić

Intervju s Markom Jarićem pročitajte u magazinu Story, u broju 218 koji je u prodaji od 24. novembra.

makonda-tracker