EKSKLUZIVNO - Lepa Brena: Džonija volim kao svoje dete

0
Folk diva Lepa Brena samo za Story fotografisala se sa malenim Filipincem Džonom i otkrila kako je preslatki dečak, kojeg voli kao rođenog sina, dospeo u njen dom
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Informacija koju je prošlog ponedeljka ekskluzivno objavio  magazin Story o tome kako u domu folk dive Lepe Brene već dve godine živi troipogodišnji Filipinac Džoni, odjeknula je Balkanom kao prasak bombe, a slavnu umetnicu od tada opsedaju novinarske ekipe iz čitavog regiona u želji da saznaju da li je usvojila mališana ili mu je staratelj. U intimnoj ispovesti za Story, čiji deo prenosimo, pevačica objašnjava sve okolnosti pod kojima se u njenoj kući obreo dečak Džon, koji je, zbog nežnosti koju prema njemu ispoljava, oslovljava sa mama, ali i slatke rituale sa preslatkim mališanom koji je u njen i život njenog supruga Slobodana-Bobe Živojinovića uneo neizmernu radost i podsetio na trenutke kada su odgajali sinove Filipa, Stefana i Viktora.
Story: Gde je Džon rođen
?
- Na Filipinima, a njegova majka Delija i otac Viktor kod nas rade već tri godine. Međutim, tek nakon što su proveli određeni period u našem domu, saznala sam da imaju malu bebu koju na Filipinima čuvaju baka i tetka. Budući da kao roditelj ni sama nisam mogla da podnesem činjenicu da budem odvojena od svog malog deteta jer to za mene ne bi bio život, rekla sam Viktoru i Deliji da Džona dovedu u naš dom. Ali, ni suprug, ni ja, niti naša deca nismo ni pretpostavili da ćemo ga toliko zavoleti. Znala sam iz ličnog primera šta znači briga o malom detetu i koliko to podrazumeva obaveza i odgovornosti, a Džoniju je najteže pala aklimatizacija i prilagođavanje na kontinentalnu klimu.
Story: Čiji je Džon, od milošte zvani Džoni, ljubimac u porodici Živojinović
?
- Svojim prisustvom potpuno je osvežio naš porodični život i svakodnevicu. Svi ga beskrajno volimo i preterano ga mazimo, a ja se najviše svađam s njim jer je veoma inteligentan i potpuno je svestan da, poput ostale dece, ponekad prelazi granicu. Učim ga, kao i njegova biološka majka, životnim pravilima. Vaspitavam ga i on polako postaje svestan dokle sme da ide i u kojim situacijama. Kada je veoma besan, počinje da plače kao da mu deru kožu i to je najgora stvar na koju je spreman pored rečenice: Ja te više ne volim, koju s vremena na vreme izgovara. Te njegove reči znaju mnogo da me zabole.

Nikola Rumenić

Ekskluzivni intervju sa Lepom Brenom pročitajte u magazinu Story, u broju 217, koji je u prodaji od 17. novembra.

makonda-tracker