Vuk Kostić: Svi smo mi pomalo nindže

Jedan od glavnih glumaca najnovijeg ostvarenja Dejana Zečevića Neprijatelj, Vuk Kostić, opisuje kakva je atmosfera na samom snimanju i otkriva zašto niko od glumaca ne koristi dublera
0
1 / 15 Foto: Promo

Na planini Kozara počelo je snimanje filma Neprijatelj u režiji Dejana Zečevića, a jedna od glavnih uloga pripala je glumcu Vuku Kostiću koji ne može da sakrije svoje oduševljene ovim projektom. Iako se snima po lošim klimatskim uslovima, ekipa filma je vrlo uigrana, pa je dobar provod, ali i rezultat na setu zagarantovan.
Story: Nedavno ste po
čeli rad na filmu Neprijatelj Dejana Zečevića. O kakvom je projektu zapravo reč?
- Film prati priču grupe inženjera koja kraj rata dočekuje u planini, tačnije na Kozari. I dok oni tu, odsečeni od sveta, rade na čišćenju terena od mina, događaju im se razne neobične dogodovštine i ljubavi.
Story: Kakva je atmosfera na samom snimanju?

- Sa rediteljem Dejanom Zečevićem sam već sarađivao, kao i sa Slavkom Štimcem i drugim kolegama, tako da mogu da kažem da smo mi već uigran tim. Odlično se provodimo na setovima, a uz šalu, rad je mnogo lakši.
Story: Iako su neke scene vrlo ekstremne, niko od vas nije zahtevao dublera. Zbog
čega je to tako?
- Nismo mi mačiji kašalj. (Smeh) Iako su neke scene bile teške, mi smo jednostavno želeli da pokažemo da sve to možemo i da smo svi pomalo nindže, samo iz tog razloga. (Smeh)

Aleksandra Dimitrijević

 

makonda-tracker