Ana Nikolić: Saša Ćurčić je pravi džentlmen

0
U prvom intervjuu nakon izlaska sa Farme, pop zvezda Ana Nikolić otkriva čitaocima našeg portala svoje impresije sa snimanja, kao i planove za blisku budućnost
foto: Miša Obradović
foto: Miša Obradović

Neposredno po izlasku sa Farme Ana Nikolić podelila je sa nama svoje utiske, otkrila ko je njen favorit u ovom takmičenju poznatih i dementovala tvrdnje pojedinih medija da je njen izlazak unapred dogovoren.
Story: Priča se da je vaš izlazak sa Farme dogovoren sa producentima?

- Farmu nisam napustila svojevoljno, već sam diskvalifikovana, kao što piše u saopštenju TV Pink.
Story: Zbog čega?
- Preskočila sam ogradu u želji da organizatora programa pitam kako mogu da nađem doktora, pošto sam se čak nekoliko sati pre toga osećala veoma loše. U želji da rešim svoj zdravstveni problem, ostala sam bez učešća u emisiji. Htela sam da zovem Milicu Mitrović u pomoć, ali sam ubrzo shvatila da mi to ne bi pomoglo, budući da su pravila Farme veoma stroga, a ja sam jedno, nažalost, nenamerno prekršila.
Story: Da li vam je teško pao rastanak od ostalih učesnika?
- Bilo mi je lepo na Farmi, ali nisam tamo bila dovoljno dugo da bih sklopila čvrsta poznanstva. Uticaj te emisije na javno mnjenje, shvatila sam tek po izlasku sa imanja, jer sam čula da je useljenje na Farmu gledalo blizu šest miliona ljudi u zemlji i inostranstvu, što je zaista ogromna gledanost i još jedan veliki uspeh TV Pink, u kom sam, na moje veliko zadovoljstvo, i ja učestvovala.
Story: Jeste li dobili novac za učešće?
- Ne, moj ulazak u Farmu samo je logičan nastavak odlične saradnje koju imam sa TV Pink još od početka svoje karijere. Dobila sam ponudu kojoj nisam mogla da odolim, ali nije reč o novcu.
Story: Da li biste u privatnom životu odgovorili na udvaranje Saše Ćurčića?
- Mi se poznajemo veoma dugo i često zbijamo šale u istom društvu, tako da njegove udvaračke ponude ne smatram ozbiljnim, ni na Farmi, ni van nje.
Story: Shvatate li ozbiljno optužbe ostalih učesnika šoua da ste neradnica i spavalica?
- Nikada ne radim ništa da bih se bilo kome dodvorila, već se ponašam u skladu sa trenutnim osećanjima i instinktima. Dakle, radila sam kada mi se radilo, a ne zbog toga što je bilo ko želeo da me vidi u ulozi vredne farmerke, odnosno domaćice imanja.
Story: Da li biste mogli da živite u uslovima kakvi su bili na farmi?
- Mogla bih bez struje i telefona, ali nikako bez sveže protočne vode koja mi je sve vreme nedostajala. Odmah po izlasku sa Farme otišla sam u stan da se istuširam, jer mi polivanje vodom iz bureta prethodnih dana nikako nije prijalo, kao ni česti odlasci u poljski toalet, nimalo prijatan za čulo mirisa.
Story: Ko će po vašem mišljenju pobediti?
- Onaj ko svojom energijom bude zadržio pažnju gledalaca do kraja Farme, a da pri tom ne nervira druge takmičare. Nemam favorite, mada mi je posebno drag Saša Ćurčić zbog džentlmenskog ophođenja prema meni.
Story: Da li su vam učešće u Farmi i prevremeni izlazak iz nje pokvarili poslovne i privatne planove?
- Ne, pošto ništa nisam ni planirala, budući da je datum mog izlaska bio sasvim nepoznat, jer nisama znala da ću biti diskvalifikovana. Ono što zasigurno znam jeste da ću za vikend proslaviti 31. rođendan, a potom nastavljam sa nastupima, kao i sa radom na novom albumu koji bi u novembru trebalo da se pojavi u prodaji.

Nikola Rumenić

makonda-tracker