Anabela Đogani: Zlostavljana sam i fizički i mentalno

13
Lepa pevačica Anabela Đogani ekskluzivno za Story otkriva da je tokom braka godinama bila fizički i mentalno zlostavljana i priznaje da je česte prevare bivšeg supruga nisu bolele koliko njegovi udarci. Prenosimo deo intervjua iz magazina
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Sve ružne scene ispunjene suzama, patnjom i besom tokom poslednje decenije života, pevačica Anabela Đogani pokušaće da zaboravi u godinama koje dolaze. Istinski pakao kroz koji je prošla, uspela je da ostavi iza sebe jer više nije imala snage da po ko zna koji put nastavi agoniju. Potpuno slomljena, lepa brineta odlučila je da 29. aprila okonča svoj sedamnaestogodišnji brak sa Gagijem Đoganijem, liderom grupe Fanky G, a uprkos tome što je mislila kako mogu da nastave saradnju i posle rastanka, nedavno je shvatila da to nije moguće i rešila je da otpočne samostalnu karijeru. Ekskluzivno za Story, zanosna pevačica otkriva da je tokom braka bila zlostavljana i fizički i mentalno, na koji način je pokušavala da zaštiti decu od užasa koji im je brak njihovih roditelja svakodnevno donosio, ali i kako je prebrodila traume zbog kojih je godinama ćutala.
Story: Posle zvaničnog razvoda, odlučili ste da svom braku date novu šansu. Jeste li zaista verovali da Gagijev i vaš odnos može da se popravi?

- Kada smo se pomirili posle razvoda, smatrala sam da ne treba žuriti sa obelodanjivanjem činjenice da smo ponovo zajedno jer sam se plašila krajnjeg ishoda, ali to je bila Gagijeva želja, pošto je želeo da se zna kako smo opet skupa. Čak je insistirao da u prethodnom intervjuu o našem pomirenju koji smo dali za Story ne pominjemo da smo se razvodili, na šta ja nisam pristala pošto bih ispala lažov. Ipak, ispoštovala sam njegovu želju da javno kažemo kako smo se pomirili, ali ne mnogo nakon toga definitivno smo se rastali.    
Story: Šta je presudilo da donesete odluku o konačnom rastanku?

- Jednostavno sam presekla i shvatila da bez potrebe produžavam agoniju, da neke stvari idealizujem i ne želim da ih vidim onakve kakve jesu. Kada sam konačno shvatila i doživela mnogo ružnih uvreda s njegove strane, kada me podsetio ko sam i šta sam bila kada sam njega upoznala i da sam navodno stvorena u periodu našeg zajedničkog života, osetila sam se jako ružno. Nisam očekivala da ću to ikada doživeti od čoveka s kojim sam provela sedamnaest godina. Bila sam izbeglica kada smo se sreli i realno niko i ništa za javnost, ali sigurna sam da smo zajedno počeli da gradimo karijeru. Nikada u njemu nisam videla materijalno, nego samo ljubav.
Story: Kako sada gledate na vaš brak?

- Moji roditelji nakon razvoda nikada jedno o drugom nisu ružno govorili. Želela sam i borila se za to da se nikada ne razvedem, a molila sam Boga da, ako se to ikada desi, sa bivšim mužem ostanem prijatelj. Ipak, shvatila sam da nemam s kim da budem prijatelj.
Story: Kako bivši suprug objašnjava vašoj trinaestogodišnjoj ćerki Luni, koja je sada već dovoljno velika i od nje ne možete da sakrijete novine, zašto govori ružne stvari o njenoj majci?

- Ona je zrela i racionalna tinejdžerka koja je zajedno sa mnom videla i doživela mnoge stvari, ali njegova je sreća to što ga Luna beskrajno voli. Međutim, primetila sam da joj to sve češće jako smeta i počela je da reaguje na njegovo ponašanje. Ja mu iskreno želim da nikada ne doživi da mu rođeno dete okrene leđa. Nju ne može da ubedi kakva je njena majka, pošto to Luna vrlo dobro zna.
Story: Da li su tačne nedavne izjave vašeg bivšeg muža da ste tokom braka bili fizički zlostavljani?

- Nažalost, jesu.

Mirjana M. Višnjić

Intervju pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 25. avgusta.

makonda-tracker