Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović: Istine i laži

20
Pop zvezda Nataša Bekvalac ekskluzivno za magazin Story prvi put govori o tome zašto su se ona i Danilo Ikodinović tajno venčali još pre četiri godine, komentariše glasine o njihovom razvodu, kao i optužbe da je neverna supruga. Prenosimo deo intervjua...
foto: Milena Rakočević
foto: Milena Rakočević

Osam meseci nakon što je dala svoj poslednji intervju, harizmatična dvadesetosmogodišnja pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da u intimnoj ispovesti za Story progovori o svemu onom o čemu je dosad, tokom skoro decenijske karijere, ćutala. Prvi put se lepa Novosađanka osvrće unazad, otkriva istinu i demistifikuje laži koje su pratile njen privatni i profesionalni život počev od veze sa Miodragom Kostićem Koletom koji je odavno deo njene prošlosti, do komentara na račun stabilnosti njenog braka i ljubavi sa direktorom Vaterpolo kluba Vojvodina, Danilom-Dačom Ikodinovićem, kao i navodnim neverstvima koja su joj pripisivana.
Story: Ovo leto provodite uglavnom radno na Crnogorskom primorju. Čini se da nikad niste bili zaposleniji.
- Istina je da od objavljivanja mog maksi singla mnogo putujem i nastupam. Crnogorsko primorje samo je jedna od stanica gde sam tokom mesec dana bila dva puta, a često odlazim u Bosnu i Hercegovinu, kao i dijasporu. Koncerti traju oko dva sata i svako ko je bio prisutan na nekom od njih, bio je prijatno iznenađen energijom, repertoarom i nastupom koji je dobro osmišljen i uvek drugačiji.
Story: Zbog čega vaš suprug Danilo Ikodinović i ćerka Hana nisu bili s vama na turneji?
- Zato što su koncerti i nastupi moje radno mesto i ne idem nekud zbog uživanja i razonode, već isključivo zbog posla. Tokom nedelje Hani sam maksimalno posvećena i tada joj nadoknadim svoja odsustva vikendima. Danilo nije bio sa mnom jer je angažovan oko svog novog posla kao direktor Vaterpolo kluba Vojvodina. Veoma je posvećen svom novom poslu i ponosna sam na njega. Osim toga, moj muž nikada nije bio tip muškarca koji bi me pratio i bio moja senka jer je ostvaren kao osoba i moj ravnopravan partner. Zaista nikad nisam očekivala, kao što to neke moje koleginice praktikuju, da mi suprug nosi kofere - to radim sama.
Story: O Danilovom i vašem odnosu, naročito u poslednje vreme, mnogo toga se nagađalo, a najviše o tome kako ste mu, navodno, neverni. Mislite li da je konačno došlo vreme da progovorite o svim istinama i lažima koje su vas pratile?
- Istina je da se u proteklih pet godina, koliko smo Danilo i ja zajedno, o  nama mnogo toga pisalo. Međutim, Danilo je veoma samouveren muškarac i svestan svojih kvaliteta, tako da je oduvek imao poverenja u mene u svakom smislu te reči, kao što i ja njemu verujem. Zbog toga i nije bilo nikakvih problema u našem odnosu u toj srazmeri da bi oni remetili naš mir. Ali, neke urbane legende o meni neosnovano se ispredaju sad već jako dugo i došlo je do kulminacije degutantnih tračeva koji su počeli da iritiraju i nas same. Možda je moja greška što nikada ništa nisam demantovala, smatrajući da je laž brža od svake ispravke. Mislila sam da ne treba previše da pridajem značaja takvim stvarima, a ćutanje su mnogi shvatili kao znak odobravanja, što je potpuna budalaština. Nedavno sam prvi put pomislila: E, sad je stvarno dosta! i odlučila kako je najpametnije da sve javno kažem i ovim iskrenim intervjuom odbranim sebe, svog muža i svoje dete, a samim tim pokušam i da smanjim pritisak pod kojim smo Danilo i ja inače živeli od samog početka našeg zabavljanja.
Story: Mislite na vest koja je pretprošle nedelje objavljena kako ste u budvanskom restoranu O sole mio viđeni na romantičnoj večeri sa bivšim partnerom Miodragom Kostićem Koletom?
- To je ravno naučnoj fantastici. Naviknuta sam na to da novinari izmišljaju moje izjave, izvrću rečenice, nagađaju ili insinuiraju... Međutim, ovu malicioznu laž je neko toliko pokvareno izmislio i plasirao da sam prvi put, uprkos tome što za sve vreme moje karijere nikada nisam odgovarala na takve stvari, u afektu za jedne dnevne novine izjavila nešto što sam zaista u tom trenutku osećala i mislila – da mi se povraća od svih gluposti koje se u poslednje vreme pišu o meni. Pošto su me i ranije, apsolutno neosnovano, povezivali sa dotičnim muškarcem, moj inače visok prag tolerancije ovog puta bio je prekoračen.

Beba Dragić

Ceo intervju pročitajte u magazinu Story, u broju 203 koji je u prodaji od 11. avgusta.

makonda-tracker