Hot Story

Viktor Troicki: Sofija mi je najviše pomogla u teškim trenucima

0
Nakon što je posle jednogodišnje suspenzije započeo svoj povratak među najbolje svetske tenisere, Viktor Troicki ekskluzivno za Story komentariše kako mu je u tome najviše pomogla devojka, manekenka Sofija Milošević s kojom se uprkos tvrdnjama još nije verio
Sofija Milošević i Viktor Troicki, foto: Petar Đorđevič
Sofija Milošević i Viktor Troicki, foto: Petar Đorđevič
Jedan pronicljiv um je svojevremeno rekao: Nije sramota pasti, sramota je ne ustati. Ipak tako nešto je mnogo lakše reći nego učiniti, postoje vrhunski sportisti koji su nam svojim primerima pokazali da se u neraskidivom patrnerstvu sa hrabrošću, verom u sebe i upornošću, mogu prevazići i oni trenuci u životu kada nam deluje da više ništa nema smisla. To nam je pokazao srpski teniser Viktor Troicki (28), koji se nakon jednogodišnje suspenzije zbog nepravedne optužbe za nepoštovanje antidoping kontrole, pre mesec i po dana vratio u takmičarski tok. Igrajući čelendž turnire, uspeo je da se vrati među 200 najboljih tenisera na svetu, a kako kaže, povratak među najistaknutija imena belog sporta očekuje da će ostvariti u naredna dva meseca.

U svom pohodu na staze starog uspeha, rođeni Beograđanin je na putu od grada do grada našao vremena da se za naš magazin osvrne na teške momente koje je prevazišao. Nasmejan poput bezbrižnog dečaka koji trčkara za lopticom, i neposredan onako kako treba da bude neko ko je svoju slavu stekao nadmetanjem na sportskom borilištu, Viktor Troicki se ne libi da prizna kako je samopouzdanje povratio najviše zahvaljujući atraktivnoj manekenki Sofiji Milošević (23), sa kojom je obnovio vezu iz mladosti.


Story: Ako se osvrnemo na vašu jednogodišnju suspenziju, da li vam je 12 meseci van takmičarskog toka proteklo brže ili sporije nego što ste očekivali?



Story: Kakav savet biste dali sportistima koji se zateknu u situaciji poput vaše i budu onemogućeni da se takmiče?





Story: Da li vam se neko u bilo kom trenutku izvinio zbog toga što ste nepravedno suspenzovani?



Story: A jeste li možda imali priliku da se sretnete sa doktorkom koja je procenila da se niste odazvali doping kontroli?



Story: Čiji saveti su vam bili najdragoceniji u periodu kada ste proživljavali najteže trenutke vaše karijere?



Story: Kada spominjete devojku, možete li da nam otkrijete kako je došlo do toga da ponovo stupite u vezu sa Sofijom, sa kojom ste bili zajedno i pre pet godina?



Story: Ako uporedite vašu sadašnju vezu sa onom koju ste imali tada, šta je to drugačije osim što ste oboje stariji i zreliji?



Pogledajte OVDE intervju koji su Sofija i Viktor zajedno dali za Story (VIDEO).



Story: Na koji način negujete odnos sa Sofijom, imajući u vidu činjenicu da poslovi kojima se bavite podrazumevaju česta putovanja i praktično život u koferu?



Story: Kako su reagovali vaši prijatelji kada su saznali da ste Sofija i vi ponovo zajedno?



Story: U medijima se pre izvesnog vremena pojavila informacija da ste se verili sa svojom izabranicom. Da li je to tačno?



Story: Nakon povratka na teren, izjavili ste kako sada pobeđujete iz inata. Kome se konkretno inatite i šta vas sve motiviše da dajete svoj maksimum?



Story: Da li vam je u nekom trenutku padala na pamet ideja da odustanete od profesionalnog igranja tenisa?





Story: Kako vidite razvoj vaše karijere u budućnosti i verujete li u to da ćete u kratkom vremenskom periodu ponovo biti u prvih 100 tenisera na ATP listi?





Story: Kako reaguju slabije rangirani teniseri, kada vas na nekom od čelendž turnira vide prekoputa mreže?



Story: Imate novog sponzora kada je reč o sportskoj opremi u kojoj igrate mečeve. Je li i to bio jedan od načina da otvorite novo poglavlje u vašoj karijeri?

Adidas Lotto

Story: Kada se distancirate od sportskih obaveza, šta vam najviše prija da radite?



Story: U protekloj godini odlučili ste se da upišete fakultet. Za koje zanimanje se akademski obrazujete?

Alfa



Story: Jedan ste od sportista koji vole da se opuste odlaskom u večernji izlazak. Na koji način okolina reaguje na vas i kakvi ste kao osoba za druženje?



Story: Hoćete li se odlučiti za život u Beogradu nakon što okončate karijeru?



Razgovarao: Stefan Tošović
makonda-tracker