Lepa Brena: Radujemo se odmoru

0
Diva naše folk muzike Lepa Brena nakon uspešne turneje planira dugo očekivani odmor na koji će otići sa sinovima Stefanom i Viktorom i suprugom Slobodanom
foto: Grand
foto: Grand

Povratničkom turnejom koju je poslednjih meseci držala po bivšim republikama Jugoslavije, Lepa Brena je pored armije svojih fanova dobila i nove obožavaoce koji nisu ni bili rođeni kada je ona počela da peva. Pesme sa albuma Uđi slobodno za samo nekoliko nedelja od objavljivanja postale su hitovi, u istom rangu kao i legendarne numere koje je pevala osmadesetih godina. Nakon koncerta u Banjaluci Brena je napravila pauzu, a turneju će nastaviti na jesen u Australiji. Ovih dana Brena se priprema da sa porodicom otputuje na zasluženi odmor, ali još uvek nije odlučila tačnu destinaciju.
Story: Da li ćete nakon koncerta po regionu otići na odmor?
- Boba i ja imamo u planu da odemo negde sa decom kada uskladimo svoje poslovne obaveze. Ipak je iza nas jedan veoma prebukiran, obavezama nabijen poslovni period i prijaće nam odmor.
Story: Da li ćete i ove godine za odmor odabrati Zlatibor i Monte Karlo?
- Nismo još odlučili gde ćemo konačno ići, ali svakako da bih volela da odemo i do Zlatibora. Sve zavisi od toga kako se organizujemo.
Story: Planirate li odmor sa sinovima ili će oni ići sami?
- Jedan deo odmora ćemo svakako provesti svi zajedno.
Story: Kojim gestom su vas vaši obožavaoci i posetioci na koncertima ostavili bez daha?
- Na svakom od koncerata publika je sa mnom u glas pevala od reči do reči i stare i nove hitove, što samo znači da su razumeli moju poruku koja poziva na ljubav i prijateljstvo. Budući da je moj životni pravac optimizam, drago mi je što ima onih koji su to prepoznali. Bilo je tu raznih dogodovština koje neću zaboraviti. Jedan momak iz Splita je čak dobio otkaz jer je hteo da dođe na moj nastup, a nisu ga pustili u firmi!
Story: Kada ćete nastaviti turneju i gde?
- Od jeseni planiram turneju po Australiji, ali o tom potom.

Ksenija Konić

makonda-tracker