Sandra Bulok: Nema više golih scena

Holivudska glumica Sandra Bulok objašnjava zbog čega je odlučila da prvi put stane naga pred kamere u filmu Veridba i duhovito objašnjava da je želela da izgleda kao glupača
0
1 / 7 Foto: Promo

Zvezda holivudske produkcije Sandra Bulok prvi put se skinula pred filmskim kamerama u filmu Veridba čija će premijera biti danas u Beogradu. Taj njen čin pokazivanja nage zadnjice izazvao je burne reakcije javnosti, a slavna glumica kroz šalu i smeh, pomalo ironično objašnjava zbog čega je to uradila.
I muškarci i žene koji su pogledali film kažu da im se sviđa. Prilično je retko da oba pola priznaju da im se dopada romantična komedija?

- Ne dopada mi se naziv romantična komedija i baš zbog toga i ne volim tu vrstu filma. Ovo je samo dobra komedija, ali ja igram muškarca i to je vrlo zabavno. Zaista, ako razmislite o filmu, moja uloga je muška. Verovatno zbog toga muškarci mogu da se poistovete sa mojim likom.
Mnogo muškaraca je reklo da ste vi tip devojke koje najviše vole, ali da niste glupača. Šta vi mislite o tome?
- Ja želim da budem glupača. Želim da me gledaju kao glupaču i isključivo kao seksualni objekat. Radim na tome poslednjih nekoliko godina i to je razlog zbog koga se moja zadnjica pojavila neprekrivena u filmu. Mislila sam da će biti kontraproduktivno, ali očigledno nije. Ipak, smatram da mi je potrebna plastična operacija kako bih povećala grudi, ali to je moj problem.
Da li ste posebno vežbali za nage scene u filmu Veridba?
- Za svaki film volim da promenim svoje telo ukoliko postoji razlog za to. Ili se gojim ili mršavim. Ovog puta sam samo želela da dobro izgledam u odelima i smršala sam zbog toga.

Ksenija Konić

makonda-tracker