Tanja Savić: Plačem danima zbog izdaje roditelja

3
Pevačica Tanja Savić odlučila je da stavi tačku na odnos sa svojom porodicom jer su je njeni najmiliji izneverili, priča kako se oseća njen suprug Dušan Jovančević nakon smrti svog oca i ističe da se nije podvrgla plastičnim operacijama
Tanja Savić, foto: naslovna
Tanja Savić, foto: naslovna

Proteklih desetak dana domaću javnost potresaju informacije o sukobu pevačice Tanje Savić (29) i njenih roditelja. Čini se da su sada već svi upućeni u to da je kuću izgrađenu od njenog novca koji je zaradila tokom desetogodišnje karijere, otac Slobodan odbio da prepiše na ćerkino ime jer je, kako tvrdi, u nju uložio svoje živce. Najomiljenija učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda povređena je postupkom ljudi  kojima je najviše verovala i za koje je mislila da će joj uvek čuvati leđa. U intervjuu za naš magazin, ona se osvrće na sve detalje i temeljno analizira situaciju koja je dovela do teških reči.

Story: Možete li za sebe reći da ste srećni u životu i da ste sve odluke doneli ispravno?

- Da budem potpuno iskrena: s jedne strane veoma sam srećna i ispunjena, a s druge, činjenica je da sam se mlada udala i postala majka. Međutim, ne žalim se. Možda sam mogla i drugačije, ali sigurna sam da tada ne bih bila zadovoljna. Sada mi za potpunu sreću nedostaje još jedna devojčica. Na privatnom polju sve je kako treba, mnogo radim i budući da mi je istekao ugovor sa Grandom, moram da nađem sebe i krenem samostalno. To je nova faza u mom životu i novi korak. Uvek sam bila mirna i čekala pravu priliku. U životu sam slušala samo svoje srce i nisam se opterećivala.

Story: Proteklih dana mediji bruje o tome kako su vaši roditelji odbili da vam prepišu kuću čija je izgradnja finansirana novcem koji ste vi zaradili. Kako ste se osećali kada ste shvatili da su vas izneverili oni kojima ste najviše verovali?

- Nisam se tome nadala i nikada nisam pomislila da bilo šta slično može da mi se dogodi. Teško je kada se razočarate u svoje najbliže jer od njih ne očekujete izdaju. Sigurana sam da ja njima tako nešto sigurno ne bih priredila. Po prirodi sam emotivna i uvek sam im bila izuzetno posvećena. Sada sam malo više okrenuta svojoj deci i mužu, ali to je normalno. Nemam više toliko vremena za roditelje. Moram ovo da zaboravim, okrenem novi list i krenem dalje. Teško mi je i razdirem se zbog toga, ali od sada koračam svojim putem. Ostvarila sam sve svoje želje, ostalo mi je još da rešim stambeno pitanje, ali i to ću uspeti.

Story: Ponovo krećete od nule?

- Ovo je baš velika prekretnica u mom životu. U poslovnom smislu sada sam slobodna i ostaje da se vidi čiji ću deo produkcije biti. U privatnom životu stavila sam tačku na odnos sa porodicom, tačnije sa ocem. Teško mi je da o ovom govorim i pomalo imam osećaj kao da učim da hodam.

Razgovarala: Moni Marković

Intervju sa Tanjom Savić pročitajte u novom, 459. broju magazina Story, koji je u prodaji od 04.07.2014. godine

 

makonda-tracker