Svetlana Ceca Ražnatović: Nisam divlja da se opirem pravoj ljubavi

0
Prvi put nakon što su je doveli u vezu sa crnogorskim premijerom Milom Đukanovićem, folk diva Svetlana – Ceca Ražnatović govori o svom emotivnom statusu, ali i priča o ličnim stremljenjima i ciljevima u susret proslavi četrdeset i prvog rođendana
Svetlana Ceca Ražnatović, foto: Miloš Nadaždin
Svetlana Ceca Ražnatović, foto: Miloš Nadaždin

Dok broji dane do duvanja svećica sa brojem 41, folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović suočava se s novim glasinama o svom ljubavnom životu koje joj nimalo ne prijaju. Do medija je, naime, dospela priča o njenim navodnim čestim susretima sa premijerom Milom Đukanovićem na teritoriji Crne Gore, što ona bez previše uzbuđenja demantuje jasno iznetim podacima o tome kada je poslednji put boravila u ovoj susednoj republici. Na dan izlaska njene duetske pesme Ne zanosim se ja, koju izvodi s Acom Lukasom, ona odgovara na spekulacije koje prate njenu svakodnevicu i govori o prioritetima nakon rođendanske proslave koju će upriličiti za vikend, 14. juna.

Story: Kakvi su vam utisci nakon premijere pesme koju ste otpevali s Acom Lukasom?

- Oboje smo jedva dočekali da je promovišemo i znali smo da će se dopasti publici. Utisci su nam zaista sjajni.

Story: U jednom intervjuu Marina Tucaković je istakla da je ona bila najistrajnija u ideji da Lukas i vi snimite numeru Ne zanosim se ja.

- Jeste, oduvek je govorila da je pesma fenomenalna.

Story: Nedavno ste boravili u Parizu, kako ste se proveli?

- Pariz je posle Beograda moj omiljeni grad. Volim da putujem i tamo provodim vreme. Kad imam koncerte, uvek se trudim da u francusku prestonicu odem nekoliko dana ranije i taj boravak iskoristim u privatne svrhe.

Story: Ovog puta išli ste u ženskom društvu, sa sestrom Lidijom, sestričinom Helenom i ćerkom Anastasijom.

- Ja uvek putujem u ženskom društvu. (Smeh) Ovog puta sa svojom sestrom, sestričinom i ćerkom špartala sam po čitavom Parizu. Vreme je bilo fenomenalno, uživale smo u kafićima, na ručkovima i večerama.

Story: Znači li to da vam muškarci tamo uopšte nisu bili potrebni?

- Tako je to kod samostalnih žena.


Kompletan intervju pročitajte u novom, 456. broju magazina Story koji je u prodaji od petka, 13. juna.


Razgovarao: Nikola Rumenić


makonda-tracker