Igor Lazić Niggor: Veridba na mestu gde je ljubav počela

2
Muzičar Igor Lazić Niggor protekle nedelje zaprosio je svoju devojku Suzanu Pažin, s kojom se zabavlja već pola decenije. Ipak, svadbena zvona verovatno će se čuti na proleće sledeće godine
Igor Lazić Niggor, Suzana Pažin, foto: Story press
Igor Lazić Niggor, Suzana Pažin, foto: Story press

Učesnik šou-programa Ples sa zvezdama Igor Lazić Niggor (43) i njegova devojka Suzana Pažin (28), u kasnim večernjim satima proteklog četvrtka svoju vezu uzdigli su na viši nivo. Naime, nakon pola decenije ljubavi koja nikad nije bila izložena skandalima, popularni muzičar rešio je da svoju dragu iznenadi vereničkim prstenom.Od tog dana Suzanin domali prst leve ruke krasi komad nakita koji je Niggor sam odabrao. Tokom naizgled obične večere, on je svojoj voljenoj priredio nezaboravan romantični gest. 

- Ništa nije znala, potrudio sam se da to bude iznenađenje i bilo je – započinje Niggor koji je pažljivo osmislio svaki detalj te za njih dvoje važne večeri.

- Otišli smo u restoran na Zemunskom keju, u kojem smo se i zaljubili. Suzana je bila ubeđena da je vodim na večeru, a ja sam imao potpuno drugačiji plan. Sve je izgledalo kao jedno obično veče, a onda je konobar doneo desert, dok je ispod salvete oblikovane u kupu bio sakriven prsten. Kada ju je pomerila, videla ga je i nije mogla da poveruje – iskren je učesnik takmičenja Ples sa zvezdama koji otkriva i ko mu je pomogao da pronađe idealan dar za svoju izabranicu.

- Sam sam birao prsten i sudeći po njenoj reakciji, ipak nisam pogrešio. Odličan je, elegantan i nije kičast, kao što ponekad izgleda verenički nakit. Pogodio sam i veličinu jer sam nekoliko dana pre te noći uzeo neki Suzanin prsten i olovkom na papiru iscrtao ivice -  govori domišljati muzičar koji već decenijama svojim šarmom pleni domaću publiku. On i njegova zgodna izabranica već pet godina su zajedno, a mediji su nekoliko puta spekulisali o njihovom venčanju. 

- Dugo smo zajedno i nema potrebe da se čitav život razvlačimo i planiramo šta ćemo i kako ćemo. Kada nam se vrati kum koji je trenutno na brodu, spremamo svadbu. On bi trebao da dođe negde pred Novu godinu, ali ipak ćemo sačekati lepše vreme za slavlje. Verujem da je proleće idealno doba za venčanje – kaže Niggor i objašnjava zbog čega je izabrao baš zemunski restorana za taj romantični gest.

- Iako smo se prvi put videli pre mog učešća u rijaliti programu Farma, definitivno sam se zaljubio u nju kada sam je čuo kako peva. Naime, posle izlaska sa imanja u Lisoviću, jedno veče sedeli smo u istom društvu. Pošto su pored bili muzičari sa gitarama, ona je ustala i otpevala jednu pesmu koju originalno izvodi Nina Badrić. Nisam mogao da verujem kada sam joj čuo glas, zaledio sam se i potpuno me je osvojila – kaže ovaj šarmantni Crnogorac koji se samo slatko nasmejao na pitanje da li je samo glas bio presudan da Suzana postane njegova devojka.

- On je dopunio celokupnu sliku – konstatuje Igor ne skrivajući ponos zbog činjenice da mnogi za njegovu izabranicu kažu da je veoma zgodna, lepa i dama sa izvanrednim manirima. Oni koji ovaj par dobro poznaju, saglasni su u tome kako su njih dvoje rođeni jedno za drugo i da se savršeno nadopunjuju.  

Iako pre veze sa Niggorom, Suzana koja je  po zanimanju frizerka, nije imala mnogo dodira sa javnošću, odlično se snašla i gotovo uvek prati svog partnera na mnogim javnim manifestacijama. Neretko se dešava da je fotografi slikaju mnogo duže nego što je to slučaj sa nekim pripadnicama nežnijeg pola koje su čitavo svoje bivstvovanje posvetile šetnji po crvenom tepihu. Možda je opušten stav i neopterećenost zvezdanim statusom zaslužno za to što su Suzana i Niggor dosta dugo zajedno i, ono što je sasvim sigurno, očekuje ih još blistavija budućnost.

Piše: Moni Marković   

makonda-tracker