Saša Popović: Moja supruga je stub porodice

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 18

Lara

21-06-2009 04:26h
Folk je uvek bio nas. Kad smo hteli da slusamo pop, bar ja za to su bile zaduzene grupe iz Hrvatske..Tako je i danas..Inace Volim svu kvalitetnu muziku,pop, rok, folk...

14-06-2009 21:00h
ti kao skolovani muzicar,trebao bi da znas da se ne kaze "da se vrati u skolskoj klupi"

juba

14-06-2009 21:52h
Jok ti ćes da me ucis!!!!i ti da se vratis u skolsku klupu i tebi uciteljica da vrati pare!!!!!!

ljuba

14-06-2009 16:37h
svaka čast što je profi,pa taj popović je upropastio pravu narodnu muziku . kažite mi ko peva današnje novokoponovane? to je sve boranijaa! Znali on šta je narodna muzika? JOŠ on NIJE NAUČIO pa mu preporučujem,ja kao školovani muzičar da se vrati u školskoj klupi? A to što on pravi biznis neka pravi, ali nemoj da pravi gluposti od muziku!?

Danijela

14-06-2009 11:09h
Moj kolega,koji je po obrazovanju prosvetni radnik, radi kod Saše u Grandu i kaže da je Saša izuzetno pošten čovek,pravi profesionalac!! Poštuje svoj ali isto toliko i tuđ dinar!!Inače,ja slabo gledam njegove emisije a naročito od kada su amnestirali gospođu Ražnatović!!! Neke stvari se nikada ne opraštaju!!

bla bla

15-06-2009 11:16h
sasa nije upropastio narodnu muziku, nego covek na trziste plasira sta trziste trazi, tako da, tvoja je i iskljucivo tvoja volja da li ces ili neces slusati

jela

15-06-2009 17:40h
Prvo, Sasina cerka se ne zove Tea, vec Aleksandra, ne razumem u cemu je stvar. Drugo, Sasa je rodjen 1954. godine i nema 43, vec 55 godina. Po vama, kako ste napisali da se 30 godina bavi muzikom, znaci da je poceo negde sa 13 da svira sa Brenom!(?) Trece, Svetlana Tanasic, a posebno Biljana ili Topalovic, nisu stari, cak ni stariji. Bilja i Topalovic su moja generacija, a ja se osecam kao da imam 25-26 god. Starost je stanje duha, i to sto neko njih proziva kao starije, vise govori o onom ko ih proziva nego o prozvanima.
A da pravi lapsuse, pravi, sto se kaze-za sve pare!

jecaje

17-06-2009 19:13h
Stvarno mnogo grešaka,sramota!Sa ZG Saša popravlja folk scenu ,jer se sve manje pojavljuju striptizete sa glasićima.I kad već ima monopol forsira ovaj žanr,čini mi se da od 2003.g.polako velikom metlom čisti scenu i sve je više i lepih,i manje golih pevača sa odličnim glasovima i sve boljim pesmama.Folk će ostati,to je sigurno,ali će biti kvalitetniji sa manje aspirina ,sarme i ostalog začinskog i ostalog bilja.A zabavna muzika,čini mi se definitivno,a nažalost još dugo vremena,neće je dobiti zasluženo mesto,i zato se nadam da če se ipak naći neko da polako navikava narod i na drugu vrstu muzike,a to je spor i dugotrajan proces.Nemam ništa protiv folka,samo mi je krivo što nemamo i zabavno štivo.

Andrijana

25-06-2009 23:37h
Kakav nesrecan covek. Meni je njega zao... :(

Biljana

30-06-2009 22:09h
Zivim u Makedoniji.Ja mnogo ne razumem kvalitet muzike slusam ono sto voli moje uho.Turbo folk ne volim ,ali zato znam cesto da gledam TV Pink gde Sasa Popovic vodi emisije i gde mogu da gledam lepi ljudi i super glas koji imaju mladi izvogaci.Sasa Popovic mislim da ono sto radi radi sa puno emocija,voli svoje izvogace ,kad on njih zagrli vidi se da je to od sve srca da se postavio kao da im je otac i MISLIM DA JE PRIMER ZA FAMILIJARAN LEPO VASPITAN SKROMAN COVEK(bar tako izgleda)volim nekad da ga samo zapoznaem.Milsim da mu je bila favorit Biljana Secivanovic,mozda sam subjektivna,jer ja sam je zavolela bas nju jer izgleda prekrasno,peva super i ima prirodnu lepotu.Zelim sama najbolje Sasa Popovic i njegovoj familiji...Biljana S.

nena

04-07-2009 17:48h
super je SALE super je osmislio ZVEZDE GRANDA,Obozavam ga i njega i sve sto je oko njega.PRODUZI DALJE OVAKO A KO NE ZELI DA SLUSA I GLEDA TURBO FOLK NEK NE SLUSA I NEMORA.SVAKO IMA PRAVO NA SVOJ UKUS I DA SAM BIRA SVEGA PA I MUZIKU.CAO POZDRAV IZ MAKEDONIJE

suzana

09-07-2009 16:59h
Hej, stvarno ne razumem kad su promenili ime kcerci. Bila je Aleksandra a sad je Tea.

prljavi inspektor

09-07-2009 20:01h
koliko ja znam Saša ima 55 godina a ne 43!!! Imam tisak da je ovaj intervju izmišljen jer ima još par nelogičnosti

ratomir jovanovic

26-04-2010 15:40h
sale je car. nemoj samo nda vas milena bruka

kiko

30-04-2010 22:00h
mozeli neko da mi kaze kako da se prijavim na Zvezde Granda
ako neko zna molim was da mi barem jedan sms pise ili na
msn kiko0190@hotmail.de
Hvala.

Duda

13-06-2010 23:07h
Postovani Gospodine Sasa Popovicu, ne trosite ni vreme ni trud, od Milene nemozete napraviti nista, ona upravo sedi sa Vama u emisiji Narod pita i na neke komentare oko dogadjaja na pijaci ona kao da je na ulici dize ruku i pokazuje svoje misice. Milena nema domace vaspitanje, a ni na sebi nece ili ne ume da poradi. Sa Nemanjom mozda i imate nekve sanse, samo treba vise poraditi na njemu i odvojiti ga od Milene.

sandra

08-10-2010 22:50h
Sale je super,lepo je gledati njegove emisije.bitno je izdvojiti kvalitet,i nesto sto zaista vredi.

sasa

23-04-2011 22:19h
treba dati mlo siromasni da zive i da vrati sto je ukro
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: