Jovana Nikolić: Suprug me je zanemarivao kao ženu

5
Pošto je u medijima prva iznela tvrdnje o problemima u njenom braku sa pevačem Danijelom Alibabićem, manekenka Jovana Nikolić shvatila je kako je sve uradila ishitreno. U razgovoru za Story objašnjava šta se zapravo desilo.
Jovana Nikolić, foto: Andreja Damnjanović
Jovana Nikolić, foto: Andreja Damnjanović

Bivša učesnica rijaliti šou-programa Farma i nekadašnja takmičarka izbora za Miss Srbije 2012. godine, Jovana Nikolić (25), našla se u centru pažnje javnosti kada je objavila otvoreno pismo u kom je objasnila zbog čega je odlučila da se razvede od pevača Danijela Alibabića. Pošto je shvatila kako je ishitreno poslala saopštenje za javnost, odlučila je da potanko objasni šta se sve dešavalo u njenom životu tokom poslednjih nekoliko meseci.

Story: Šta je pravi razlog vašeg razvoda? 

- Odlučila sam da se razvedem nakon što sam shvatila da Danijel nije osoba kakvom sam ga zamišljala i s kojom bih mogla da provedem ostatak života. Zbog njegovog ponašanja, nestala su i moja osećanja, a brak bez ljubavi nema nikakvog smisla.

Story: Kada ste primetili da suprug nije zainteresovan za vas?

- Po dolasku u Beograd, moj suprug počeo je da pokazuje nezadovoljstvo i zanemarivao me je kao ženu u svakom smislu.

Story: Izjavljivali ste da je fizički nasrnuo na vas. Da li ste tada odlučili da ga ostavite?  

- Iako bi bilo očekivano da sam prekinula brak čim je došlo do fizičkog nasilja, ja to nisam uradila. Jedini razlog jeste to što sam bila veoma zaljubljena i nadala sam se da do toga nikada više neće doći. Kajem se zbog toga!

Story: Da li su i pre braka do vas dolazile priče da je Danijel homoseksualac? 

- Stanija Dobrojević je na Farmi pokrenula tu priču, ali opet zbog moje slepe zaljubljenosti, nisam posumnjala u tu mogućnost. Tek kada sam u decembru otišla u Niš, do mene su počele da stižu takve informacije.

Story: Je li istina da su ljudi iz vašeg okruženja vršili pritisak da se udate za njega jer ste imali seksualne odnose pred kamerama? 

- Nije istina da je bilo ko ikada vršio na pritisak da se udam, čak suprotno, govorili su mi da sačekam i ne žurim.

Story: Pisalo se da ste dva puta bili u drugom stanju. Nešto ste demantovali, možete li sada da nam kažete šta je istina?

- Na imanju u Lisoviću ostala sam truda, ali imala sam pobačaj, a posle toga Danijel je smatrao kako bi bio dobar marketinški trik da ponovo u javnost plasira tu priču, što je i uradio. Nisam se tu mnogo pitala, a i mislila sam da on najbolje zna šta je dobro za njegovu karijeru, pa sam pristala. Napominjem, nisam javna ličnost i nemam ambiciju da to postanem, pa sam sve to shvatala kao pomoć za njegovu karijeru.

Story: Da li ste od njega pokušali da iznudite novac kako ne biste u javnosti iznosili detalje iz vašeg privatnog života?

- Priča oko navodne iznude novca selektivno je plasirana, onako kako njemu odgovara. Koliko sam čula, sve oko toga završiće na sudu pa ću tamo objasniti šta je u pitanju. Samo ću vam reći da nisam imala od čega svaki dan ni ručak da skuvam, a ne nešto drugo. Novac sam mu tražila za osnove životne potrebe jer ga ja nisam imala zato što Danijel nije želeo da radim.

Story: Kajete li se zbog nečega?

- Da, veoma se kajem zbog mnogo toga, na prvom mestu zato što sam slušala svoje srce i tako brzo ušla u brak sa čovekom o kome ništa nisam znala, što sam izrevoltirana dala onakvo saopštenje za javnost, da bi se posle toga moj život danima razvlačio po novinama. Kajem se i što sam u prvih 24 časa od tog saopštenja dala nekoliko, sada shvatam, kompromitujućih izjava o svom životu. Ovo mi je velika životna lekcija iz koje sam mnogo naučila.

Story: Šta sada nameravate da radite?

- Stavljam tačku na sve što je bilo sa Danijelom. O tome više neću da pričam, osim ako budem napadnuta, pa ću morati da se branim. Posvećena sam traženju posla i planovima za preseljenje u Beograd.

Razgovarala: Ksenija Konić

makonda-tracker