Danijel Alibabić: Kajem se što sam se oženio Jovanom

11
Nakon saopštenja koje je u javnost nedavno sa brojnim optužbama da je homoseksualac i nasilnik iznela njegova supruga, manekenka Jovana Nikolić, pop pevač Danijel Alibabić navodi razloge zbog kojih je zaista propao njihov tromesečni brak
Danijel Alibabić, foto: Andreja Damnjanović
Danijel Alibabić, foto: Andreja Damnjanović

Crnogorski pevač Danijel Alibabić (25) i njegova supruga Jovana Nikolić (25) počeli su emotivnu vezu pred kamerama u rijaliti šou-programu Farma, tvrdili su da su zaljubljeni i kako se vole, ali nakon samo tri meseca zajedničkog života stavili su tačku na svoj brak. On je nju bajkovito zaprosio pred kamerama u samom rijalitiju, ona je pristala, venčali su se u Podgorici i posle toga otišli na medeni mesec na Kubu, a onda su nastale nevolje u raju. Baš kao u najgorim noćnim morama, supružnici su brak završili javno, sa uvredama, klevetama i ružnim rečima. I dok je Jovana u svom saopštenju upućenom medijima tvrdila da je njen suprug homoseksualac koji je čak nekoliko puta na nju fizički nasrnuo, Danijel je u početku ćutao, ali je ipak odlučio da progovori o svemu što se među njima dešavalo. U intervjuu za Story ispričao je svoju verziju priče.

Story: U poslednje vreme mnogo toga pisalo se oko vašeg braka sa Jovanom Nikolić. Šta je pravi razlog vašeg razvoda?

- Ubrzo nakon venčanja u meni se probudila sumnja da li je Jovana zaista prava žena za mene. Počeo sam da uviđam njene mane koje su mi sve više smetale, ali čovek se valjda uvek nada kako može nekoga da promeni. Tako sam i ja pomislio da od Jovane mogu da napravim damu. Samo sam se zavaravao. Mnogo sam radio i zakazivao sam četiri do pet nastupa nedeljno kako bih nam obezbedio lagodan život. Ona je za to vreme sama ostajala u Beogradu i bila je nesrećna, mada je mogla da ide sa mnom na sve nastupe. Vremenom smo se zbog toga sve više svađali.

Story: Šta mislite, zbog čega je Jovana odlučila da se na ovakav način s vama obračuna u medijima?

- To je bar jasno kao dan: zato što sam odbio da joj isplatim novac koji je od mene tražila u zamenu da me ne proziva po medijima. Budući da je to klasična iznuda, krivično će odgovarati. Žao mi je zbog toga, ali mora da bude kažnjena.

Story: Kako je došlo do tolike netrpeljivosti među vama, budući da je donedavno sve ličilo na bajku?

- Kao što rekoh, među nama stvari već dugo nisu bajkovite, iako smo se trudili da sve tako predstavimo u javnosti. Vrhunac se dogodio kada nije želela da dođe u Crnu Goru, gde sam gotovo svakodnevno nastupao, kako bi bila uz mene tokom praznika.

Story: Jeste li ikada fizički nasrnuli na svoju suprugu?

- Nikada! Svi ljudi koji me poznaju reći će vam isto. Nikada u životu ne bih sebi nešto tako dozvolio. I ovu tvrdnju Jovana će morati da dokaže na sudu.

Story: Kajete li se zbog nečega?

- Kajem se što sam se njome oženio.

Story: Jesu li do vas ranije dolazile spekulacije da ste homoseksualac i kako ste tada reagovali. Da li ste se poveravali supruzi pa je ona to sada iskoristila protiv vas?

- Ne želim o ovome nešto preterano da govorim kako ne bi ispalo da se pravdam, ali Jovana odlično zna da sam heteroseksualac, a znaju i gledaoci Farme. Ako me razumete...

Story: Šta mislite, zbog čega je Jovana odlučila da baš tu priču plasira u javnosti?

- Zna u kakvoj sredini živimo i verovatno je mislila da je to najbrži način da mi sroza imidž i ugrozi karijeru. Želela je da me uništi, ali nije joj uspelo.

Story: Vaša ljubav počela je pred kamerama, a tako se i završila. Šta je sledeći potez?

- Razvod i privođenje kraju svih sudskih procesa koje sam pokrenuo protiv nje. Posle toga ne želim više nikada da je vidim. Želim joj sreću, ali sumnjam da će je imati jer joj inteligencija i taktičnost nisu jača strana.

Story: Pisalo se da je Jovana dva puta bila u drugom stanju. Hoćete li sada otkriti šta je istina?

- To je izuzetno intimna stvar i nije moje da pričam o njenoj drugoj trudnoći koje je definitivno bilo.

Story: U jednom tabloidu Jovana se požalila na vaš neaktivan seksualni život. Da li je to istina i ako jeste, šta je bio razlog?

- Da li zaista mislite kako ću pričati o tome koliko sam puta vodio ljubav sa suprugom? Pozovite nju, ona je sigurno više nego raspoložena da razgovara na ovu temu.

Story: Šta će vam najmanje nedostajati kada je reč o Jovani?

- Njeni poroci i maniri.

Razgovarala: Ksenija Konić

makonda-tracker