Ana Mine Pricl: Odeće kreirana sa strašću

0
Jedan od top 10 najvećih nemačkih modnih brendova, Tom Tailor, ima jasno izdefinisanu viziju: kreira poželjne modele i čini ih dostupnim običnom kupcu. O glavnim prioritetima ove robne marke i onome što je čini prestižnom, govori Division Head Woman Ana Mine P

Story: Kako biste opisali termin moda?

- Ona je danas dostupna svima, bez obzira na novac i način života. Sam termin ne može jednostavno da se objasni. Postoje mnogi trendovi i ljudi svakodnevno mogu da menjaju svoje odevne kombinacije. Moda je uvek inspirisana aktuelnom muzikom, kulturom i umetnošću. Takođe, detalji postaju sve bitniji. Čarls Emes je jednom rekao: Detalji nisu detalji, oni su ti koji čine dizajn. Dobrom kreatoru bitni su kvalitet, detalji i bezvremenost.

Story: Zbog čega je ljudima stalo da nose kvalitetnu i dobro dizajniranu odeću?

- To je način na koji mogu da se izraze, a da pri tom ne kažu nijednu reč.

Story: Koje boje i materijali dominiraju zimskom kolekcijom vašeg brenda?

- Naše glavne boje su bordo i neutralne nijanse poput sive i bež, kao i zelena i crna, pored tamnoplave. Vrlo nam je značajno da uklopimo nove trendove sa dobro dizajniranom paletom boja, a u našoj kolekciji uvek ima neka hit nijansa kojom može da se osveži izgled. Ove sezone to su žuta, boja senfa i svetliji tonovi narandžaste. Glavni materijali su: teksas postavljen bitumenom, pliš, sve vrste farbanih tkanina, ključana vuna, kao i čupavi štrikani materijali sa šljokicama, 3D aplikacije i spaljeni krajevi.

Story: Koja je filozofija brenda Tom Tailor?

- Od postanka kompanije 1962. godine nudimo autentične komade odeće inspirisane pozitivnim pristupom životu. Svaka kolekcija ima svoj autentičan stil namenjen ljudima koji smatraju da je moda deo života i jedan od načina da izraze svoju individualnost.

Story: Nosite li samo odeću Tom Tailor?

- Volim kombinacije mojih omiljenih komada odeće našeg brenda sa vintage elementima i ličnim favoritima – francuskim i japanskim brendovima.

Story: Šta je ono što čini specifičnom vašu odeću?

- Svaki komad dizajniran je s ljubavlju, strašću i odaje da volimo ono što radimo. U našoj kolekciji uvek možete da pronađete klasičnu odeću pored ostalih modernih komada garderobe. Usvajamo trendove sa modnih pista, sajmova i prilagođavamo ih našim kupcima na komercijalan način. Sve naše stvari imaju divne detalje, modeli su izrađeni od izuzetno kvalitetnih materijala i imamo sve veličine.

Story: Po čemu se izdvaja jedan komad vaše odeće?

- Cena je najznačajnija pri kupovini, a potom materijal i ono što osećate pod rukom. Prelepi detalji i inovativnost predstavljaju dodatne vrednosti koje naši kupci cene. Na kraju, dobar kroj i odlična izrada ubede svakog kupca da se opredeli za nas.

Story: Tri stvari koje svaka žena treba da ima u svom ormanu su...

- Crni džins sa rajsferšlusima, čupava rolka od angore i perjana jakna. Moji klasici za sva vremena su prugasta majica, uske farmerke i klasična bela majica.

 

Priredila: Jovana Dimitrijević

 

makonda-tracker