Radmila Manojlović: Srećna sam i voljena

0
Iako ostaje zagonetna kada je reč o detaljima njene veze sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, popularna pevačica Radmila Manojlović priznaje da je veoma zadovoljna svojim emotivnim životom.
Radmila Manojlović. Foto: Ivan Vučićević
Radmila Manojlović. Foto: Ivan Vučićević

Otkako je pre godinu dana definitivno okončala petogodišnju vezu sa pevačem Milanom Stankovićem (26), pevačica Radmila Manojlović (28) svojim emotivnim životom ne prestaje da intrigira javnost. Iako se još tada pisalo da je uplovila u vezu sa košarkaškim trenerom i bivšim dečkom manekenke Katarine Rebrače, Momirom Gajićem (35) koji živi u Americi, a koga je upoznala u junu 2012. na svadbi košarkaša Danila Anđušića, lepa Rada nikada nije želela da potvrdi, ali ni demantuje tu informaciju. Međutim, zajedničke fotografije koje je objavio jedan nedeljnik govore više od reči, a pevačica uz zagonetni osmeh kaže da je veoma zadovoljna svojim životom.

Story: Jeste li vas dvoje sada zvanično u vezi?

- Tačno je da smo Momir i ja po njegovom povratku iz Amerike ovog leta obnovili kontakt, počeli intenzivnije da se dužimo i postali bliski, ali zaista ne bih preterano pričala o tome. Na sva pitanja o dečku i o svom emotivnom životu odgovaram vrlo stidljivo zato što sam jednostavno takva. Ali, mogu da kažem kako sam srećna i zadovoljna svojim životom i da se osećam voljenom.

Story: Zbog čega ne želite da priznate svoju romansu?

- O svojoj intimi pričam samo sa sestrom, nisam navikla da je delim sa milionima. Kad se previše otvoriš medijima i pričaš o tome da si zaljubljen i srećan, onda sam sebe stavljaš u situaciju da kada dođe do neželjenih dešavanja, svađe ili raskida, jednostavno duguješ medijima neko objašnjenje šta se, zašto i kako dogodilo. Upravo iz tih razloga hoću da sačuvam svoj mir i ne želim da pričam na tu temu jer neću nikome da polažem račune. Pričanje za medije o svojoj intimi jeste jedan začarani krug u koji se borim da ne uđem.

Story: Razmišljate li ponekada kako je došlo vreme da se skrasite?

- O udaji i porodici još ne razmišljam. Moj unutrašnji osećaj govori mi da još nije vreme za mene i za tako ozbiljan korak u mom životu.

Story: Nedavno je objavljeno da ste izjavili kako ste puni samopouzdanja zbog svog izgleda i lepote. Jeste li zaista toliko sigurni u sebe?

- Hvala na tom pitanju. Evo, konačno ću da objasnim šta se desilo. Naime, novinarka mi je postavila nekoliko pitanja o fizičkom izgledu, a na kraju je ispalo da tih pitanja uopšte nije ni bilo i da sam ja održala monolog o tome kako sam lepa. Stvarno smešno. Nigde ne piše da me je prvo pitala zašto ne ugradim silikone u grudi jer navodno svi komentarišu kako jesam zgodna, ali bez velikih grudi nisam potpuna ličnost. Zgranula sam se i rekla da mi to nije potrebno jer imam samopouzdanje i nemam kompleks zbog malih grudi. Onda je ona nastavila pitanjem zašto ne operišem nos i ne povećam usne? Naravno da sam tada više iz bunta rekla kako sam prelepa ovaka kakva jesam i ne vidim zašto je to izazvalo tolike polemike. Pa, zar nije lepše da sebe prihvatimo ovakvima kakvi jesmo i da smo sami sebi lepi, nego da ceo život patimo sto nismo neko drugi?

Story: Iako ste demantovali da ste zajedno sa reperom Cvijom napadnuti tokom nedavnog nastupa u Švajcarskoj, kako se osećate zbog situacije u kojoj ste se tamo našli?

- Takve situacije nikome i nikada nisu prijatne, ali zaista moram još jednom da demantujem da nas je bilo ko napao. U pitanju su bile dve grupe mladića koji su se, kako sam kasnije saznala, potukli zbog neke devojke. U diskoteci je nastala opšta tuča, ali srećom, Cvija i ja bili smo na sigurnom. Generalno, ne plašim se za svoju sigurnost jer je tu uvek moj menadžer Sale koji unapred predoseti neki problem i na vreme me skloni sa bine, ako za to ima potrebe.

Story: Jesu li vam smetale spekulacije da ste u vezi sa Cvijom?

- Po ko zna koji put moram da demantujem tu vest. Cvija i ja smo dobri prijatelji i pošto smo oboje javne ličnosti, navikli smo na razne novinske napise, uglavnom neistinite, ali moram da naglasim kako mi je žao što ovakve medijske spekulacije pogađaju naše najbliže, pa su onda oni dovedeni u situaciju da se pravdaju ljudima i objašnjavaju šta je istina, a šta nije.

Story: Koja je najveća neprijatnost koja vam se desila na nekom nastupu?

- Mogla bih da navedem ovaj incident u Švajcarskoj i lažnu dojavu o bombi kad sam bila u Parizu. Ali, u oba slučaja nisu uspeli da nam pokvare provod. Ovaj posao nosi pregršt lepih trenutaka, a tu pre svega mislim na ljubav ljudi koji te nikada ranije nisu upoznali, a vole te. S druge strane, ima i neprijatnih situacija, ali srećom, mnogo manje.

Story: Imajući u vidu da vas je otac od malih nogu pratio na nastupima, pridržavate li se i danas nekih njegovih saveta kako da komunicirate sa gostima koji umeju da budu i nasrtljivi?

- Tata mi veoma nedostaje na nastupima jer teško da ću sa nekim drugim imati tu sigurnost koju sam imala s njim. On je jedini za koga sam bila sigurna da bi život dao za mene, ako bi, ne daj bože, došlo do takve situacije.

Story: Strahuju li vaši najbliži svaki put kada se otisnete na daleki put?

- Da, i nemaju mira dok ne javim da sam stigla. u početku nisam ozbiljno shvatala tatinu zabrinutost kad se vozimo noću i uvek bih mu govorila: Ali tata, meni se ne spava, na šta bi on rekao: Da, ali šta ako se spava vozaču koji ti ide u susret? Te njegove reči na mene su ostavile snažan utisak i sada insistiram da kada daleko putujemo, prespavamo u nekom hotelu.

 

Razgovarala: Jelena Kulović

 

makonda-tracker