Tijana Stajšić: Muškarci me se plaše

3
Nakon učešća u rijaliti programu Veliki brat, jedna od najlepših devojaka u Srbiji, Tijana Stajšić, ponovo je dobila priliku da se vrati na modnu scenu na velika vrata
foto: Ivan Dobričić
foto: Ivan Dobričić

Nekadašnja Miss Srbije Tijana Stajšić vratila se u orbitu popularnosti učešćem u rijaliti šou programu Veliki brat. Zaljubljenost u glumca Dragana Marinkovića Macu dovela ju je pred sud javnosti, koji nije blagonaklono gledao na njihove bliske odnose u Kući. Mlada manekena je po izlasku iz Kuće, gde se opekla na neke situacije, odlučila da okrene novi list. U poslednje vreme ima sve više posla i ponosna je na to.
Story: Prošlo je mesec dana od završetka serijala Veliki brat. Kako sada gledate na svoje učešće u njemu?
- Prošlo je relativno dosta vremena, a meni se čini kao da je prošlo tek dva dana. Još osećam tenziju, ništa se ne stišava. Nadam se da ću za dva meseca biti opuštenija i da ću realnije moći da sagledam utiske. Prezadovoljna sam svojim učešćem u rijaliti šou. Na nekim greškama se čovek uči, ali ja pamtim samo pozitivne stvari. Mlada sam i u narednom periodu mogu da korigujem neke detalje svom u ponašanju.
Story: Kakvi su vaši planovi što se tiče karijere?
- Imam ponude sa svih strana, nastavljam utabanim stazama modelinga. Neke poslove sam već uradila, a za neke sam u pregovorima. S te strane sam prezadovoljna, jer mi je učešće u Velikom bratu donelo mnogo posla.
Story: Da li vas se muškarci plaše?
- Da, ima istine u tome. Danas su žene samostalnije, odlučnije i samouverenije, ili bar ostavljaju takav utisak, pa ih se onda muškarci plaše. U mom slučaju, posle upoznavanja i razgovora sa mnom, obično mi priznaju: Jao, a ja se mesecima plašio da ti priđem.
Story: Čime osvajate muškarce, osmehom ili fizičkim izgledom?
- Da se ne lažemo, fizički izgled je presudan, naročito kada muškarci gledaju ženu. Često se družim sa muškarcima i znam kako oni gledaju na to. Taj fizički momenat je vrlo bitan za prvi kontakt, rekla bih presudan, a kasnije ih osvoji i moja neposrednost. Imam napismeno, na papiru, da sam šesta na svetu na izboru za Miss World. Moj osmeh oslikava mene kakva sam ustvari, vedra, nasmejana i vesela devojka.
Story: Da li je neko u poslednje vreme neki muškarac osvojio vaše srce?
- Ne mogu da pričam o tome. Dosta sam iznosila život pred oči javnosti.
Story: Dakle imate dečka, ali nećete da priznate?
- Možda (smeh).

Ksenija Konić

makonda-tracker