Goca Tržan za Story: Ne uspeva mi da zatrudnim

0
Pevačica govori za Story o poteškoćama da se ona i njen dečko, bubnjar Raša Novaković ostvare kao rdoitelji zajedničkog deteta
Goca Tržan
Goca Tržan

Kao krunu ljubavi, pop pevačica Goca Tržan poželela je da svom četrnaest gdoina mlađem dečku, bubnjaru Radomiru - Raši Novakoviću podari zajedničkog naslednika što im već neko vreme ne uspeva.

Story: Ima li istine u pričama da pokušavate da zatrudnite ali da vama i vašem partneru to ne ide od ruke?

-Da,ima.

Story: Šta je razlog poteškoćama da se opet ostvarite kao majka?

-Bojim se da nisam u situaciji da o tome pričam toliko otvoreno jer se radi o nečijem zdravlju, ali kao i ogroman broj na prvi pogled zdravih parova, ne ide nam. Mi smo samo kap u moru takvih ljudi.

Story: Priželjkujete li dečaka ili još jednu devojčicu?

Iskreno, svejedno mi je. Možda za nijansu više želim muško dete jer znam kako je sa devojčicama. Ne bi bilo loše da rodim jednog neodoljivog frajera!

Story: Kakvim zamišljate Rašu u ulozi oca?

Kao strpljivog, nežnog i posvećenog tatu.

Story: Vaša koleginica iz grupe TAP 011 i prijateljica Ivana Peters otvoreno je priznala u intervjuu za Story da je ćerku Saru dobila vantelesnom oplodnjom. Da li biste i vi bili spremni na taj potez ukoliko vam ne uspe da zatrudnite prirodnim putem?

-Bojim se da sam i ja na najboljem putu da prolazim kroz to isto ako budem želela ponovo da rodim. Imam samo ozbiljnu dilemu zbog prejakog tretiranja hormonima za održavanje trudnoce koji mogu biti okidač za neko kancerogeno oboljenje a ja sam već u pristojnim godinama da se sa tim igram. Ako bude izvesna vestaška oplodnja svakako ću se dobro informisati o svemu što svakako savetujem svim ženama koje se spremaju za ovo isto.

Celokupni intervju sa Gocom pročitajte u novom izdanju magazina Story koji je već na kioscima.

Nikola Rumenić

makonda-tracker