Ana Nikolić: Dobro sam i dobro sam prošla

1
Pop zvezda Ana Nikolić opisuje okolnosti pod kojima ju je, u njenoj hotelskoj sobi u Pržnu, fizički napala Manda Popović, devojka albanskog biznismena Ćazima Osmanija.
Foto: Miloš Nadaždin
Foto: Miloš Nadaždin

Atraktivna pevačica Ana Nikolić (34) ponovo se našla u središtu skandala kada ju je pre nekoliko nedelja fizički napala Crnogorka Manda Popović, devojka albanskog biznismena Ćazima Osmanija. Incident se dogodio 8. avgusta u hotelskoj sobi u hotelu Maestral u Pržnu, u kojoj je Ana odsela. Prethodne večeri, pop zvezda je sa svojim društvom sedela u bašti budvanskog hotela i restorana Astoria gde se sticajem okolnosti našla i Manda. Tada je navodno i došlo do varnica između društva u kom se našla pevačica i devojaka s kojima je Manda prošetala pored zidina Starog grada. Prema Aninom objašnjenju istaknutom u prvom saopštenju za javnost izdatom povodom nemilog događaja, Mandu je po dolasku u hotel u Pržnu zanimalo koja je od njenih drugarica navodno boravila u društvu Ćazima Osmanija. Ipak, nasilni upad u sobu Nikolićeve doveo je do incidenta o kome već dve nedelje bruje mediji u regionu. Manda je u sobu zgodne Paraćinke ušla pokucavši na vrata i na Anino pitanje: Ko je, odgovorila: Mini bar!

Story: Kako se osećate posle nemilog incidenta i svega što se o njemu pisalo u medijima?

- Osećam se veoma loše i mnogo mi je teško. Izuzetno je ružno to što se dogodilo i zbog čega se moje ime provlači po medijima u negativnom kontekstu. Sve je to za mene nedopustivo, ali nekad u životu stvari ne možeš da iskontrolišeš. Prvo sam želela da se branim ćutanjem jer, inače, nikada u javnosti ništa ne objašnjavam na temu privatnog života, ali dovedena sam u situaciju da moram da odreagujem javno zbog raznih priča koje se o incidentu ispredaju ovih dana.

Story: Vaše fanove zabrinula je informacija o tome da ste napadnuti. Jeste li imali ozbiljne povrede?

- Ne bih da iznosim bilo kakve detalje o tome. Za moje fanove dovoljno je to što su me nakon incidenta videli na televiziji i moj odgovor je da sam sada dobro. U toku je istraga, sledi suđenje i ne bih da detaljišem na tu temu.

Story: Dakle, prošle su vas posledice povreda?

- Sada je sve u redu. Dobro sam prošla, što bi rekla moja draga koleginica Ceca Ražnatović u svojoj novoj pesmi. Šalu na stranu, ne znam zašto je sve to dobro. U ovoj situaciji uvidela sam jedino da uživam veliko poštovanje svojih kolega i presrećna sam zbog toga. Sve ih mnogo volim i poštujem i hvala im na neizmernoj podršci.

Story: Da li Mandu Popović, navodnu izabranicu albanskog biznismena Ćazima Osmanija i njenu sestru koje su nasrnule na vas, lično poznajete?

- Napale su me meni nepoznate osobe, odnosno nasilnički su pokušale da uđu u moju sobu.

Story: Kako se to dogodilo?

- Tako što su pokucale i na moje pitanje: Ko je, odgovorile: Mini bar!

Story: Jeste li uspeli da dozovete nekog od osoblja hotela u pomoć?

- Vrištala sam jer nisam znala ko su te žene i zašto mi ulaze nasilnički u sobu. Orilo se kroz ceo hotel i neko od osoblja dotrčao je da vidi šta se dešava. Hotel je napravio propust u svom poslovanju time što su mi kao njihovom gostu bile ugrožene bezbednost, sigurnost i privatnost! Odavanje informacije o tome u kojoj sam sobi odsela, grubo je kršenje moje privatnosti. Zbog toga je advokatska kancelarija Borović koja me inače zastupa i ovog puta preuzela slučaj. Već je poslato pismo Hotelu Maestral koji će morati da mi nadoknadi štetu. Da mi se tako nešto dogodilo u bilo kom drugom gradu u Evropi, kao stranom državljaninu, taj hotel bio bi zatvoren i posledice bi bile ogromne.

Story: To je objekat u kom ste se rado odmarali. Jeste li samim tim još više razočarani?

- Činjenica je da u poslednjih nekoliko godina ne samo ja, već cela moja porodica odseda tamo i to ovu situaciju čini samo težom.

Story: Poznajete li gospodina Ćazima Osmanija?

- Ćazima ne poznajem i nikada u životu nisam ga videla. Svako dalje dovođenje mog imena i prezimena u kontekst takvih priča biće predmet delovanja mog advokata.

Story: U prvoj zvaničnoj izjavi za javnost povodom incidenta rekli ste da je Manda želela da sazna koja od vaših drugarica se veče pre nemilog događaja muvala s njenim dečkom, to jest Ćazimom. Jesu li vam i dalje bitni razlozi za napad ili samo želite da isterate pravdu na videlo?

- Svako dalje ulaženje u detalje je nebitno. Bitno je da sam napadnuta u stranoj zemlji od meni nepoznatih osoba. Dalje razloge ne želim da znam. Time će se baviti advokati i sudije.

Story: Osećate li se sada bezbednom? Treba li vam obezbeđenje pri odlasku u Crnu Goru?

- Već sam upisala ubrzani kurs samoodbrane, a idem i na kik-boks i karate... Ne želim nikako ograničavanje slobode niti da me bilo ko čuva. Nikome u životu nisam se zamerila i osećam se bezbedno, ali za svaki slučaj upisala sam tečaj borilačkih veština.

Story: Da li ste ikada ranije bili vinovnica nekog fizičkog incidenta?

- Ovo je bio šok za mene jer ja i ne znam da se tučem. Pre svega, ja sam dama kojoj su fizički obračuni van pameti. Jednostavno nisam konfliktna ličnost.

Story: Znate li da su Manda i njena sestra, kako se priča, poznate po nasilništvu? Na internetu je kružio klip u kojem maltretiraju jednu devojku... Da li vam je poznato da su pre nekoliko godina, navodno, napale i vašu drugaricu i koleginicu Natašu Bekvalac?

- Nisam se bavila njima dvema niti to želim. Zastrašujuće je da se osobama s takvim ponašanjem daje medijski prostor. Ne znam na osnovu čega se takvi ljudi povlače po novinama, osim ako nisu u rubrici crna hronika.

Story: Kažete da ne poznajete Ćazima, ali nakon svega sigurno ste videli bar njegovu sliku u novinama. Smatrate li da je zaista toliko fatalan da bi se žene zbog njega tukle?

- Pogrešnu osobu to pitate. Pitajte te osobe čudnih psiholoških profila u čije glave ne mogu da uđem.

Story: Šta vi posle svega mislite o osobama koje su vas napale, ali i o Ćazimu koji se navodi kao razlog napada?

- Slučaj ću isterati do kraja i one će krivično odgovarati. A tog gospodina ne poznajem i kao što sam rekla, ne želim da se moje ime provlači u kontekstu priča čiji je on akter.

Story: Kako ste se proveli na odmoru pre nego što ste napadnuti?

- Bilo je prelepo i opuštajuće, kao i uvek.... Još sam pod utiskom sjajnog albuma koji se zavrteo i koji je odjekivao na sve strane na Crnogorskom primorju.

Story: Paparaco jednog lista uslikao vas je na običnom čamčiću kako se krijete u jednoj uvali uz naslov: Ništa od luksuza i miliona

- Nikolija i ja tek smo krenule u pohod na milione. CD se dve nedelje prodavao uz magazin Story i prezadovoljna sam ostvarenom saradnjom. Svaka pesma ima svoju priču i svoj put, ali za sada je najpopularnija duetska numera sa Nikolijom pod nazivom Milion dolara.

Story: Objavljeno je i da imate novog dečka, izvesnog Crnogorca sa prezimenom Mrvaljević koji u vlasništvu ima lanac parfimerija?

- Nemam dečka, još sam singl. Jednostavno nemam vremena da ga nađem jer najviše vremena provodim kod advokata. Molim medije da me ostave na miru kako bih mogla da nađem momka. U ovoj situaciji moj dečko bi eventualno mogao da bude potrčko koji mi svakodnevno svašta donosi. Eto. Smuvaću se s njim.

Story: Da li je istina kako snimate svoj rijaliti šou-program?

- Požalila sam se što nije sniman making of spota za Milion dolara koji je zanimljiviji nego sam spot. Tako sam došla na ideju da snimim rijaliti, ali sve je samo na nivou ideje, što je, naravno, moj brat i menadžer Marko prokomentarisao ovim rečima: Kome pričaš ti tu priču o rijalitiju, pa ti ne možeš da izdržiš ni sat vremena u emisiji.

Story: A postoji li mogućnost da izbacite ekipu koja vas snima, kao što je to nedavno učinila vaša drugarica Nataša Bekvalac…

- Gotovo sam sigurna da bih i ja postupila isto. Pitanje je samo da li bi bili izbačeni kroz terasu ili kroz vrata. U stvari, pristala bih na rijaliti kada bi mi bila ponuđena dovoljna cifra da se iselim iz zemlje.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker