INTERVJU ČITALACA - Sara Jovanović: Volela bih da snimim duet sa Zdravkom Čolićem

6
Mlada pevačica u intervju čitalaca otkriva čiji joj saveti najviše znače, zbog čega voli crveni karmin, ali i kada joj je bilo najteže tokom takmičenja u Prvom glasu Srbije.
Sara Jovanović, Foto: Andreja Damnjanović za Cosmopolitan, Story arhiva
Sara Jovanović, Foto: Andreja Damnjanović za Cosmopolitan, Story arhiva

Talentovana Sara Jovanović uživa velike simpatije publike, a nakon numere Ujutru koju je snimila zajedno sa Markom Mandićem, sada vredno radi na novom singlu koji će s jeseni predstaviti publici. U intervjuu čitalaca Sara otkriva u kakvim je odnosima sa Reljom Popovićem, šta je čini srećnom, ali i šta bi radila da nije postigla uspeh u takmičenju Prvi glas Srbije.

Kako je biti poznat? Emilija

- Zabavno, ali i dosta odgovorno. Ponekad naporno zbog puno obaveza.

S obzirom na to da te Relja Popović gotivi jer ste komšije, osećaš li nesto prema njemu? Milica

- Relja mi je komšija i dobar drug. Davao mi je veliku podršku tokom PGS-a, a i pre toga. Smatram da je dobra osoba, a isto tako i muzičar.

Ko je tvoj najveći idol i šta taj neko ima, pa ga tim smatraš? Nina Marković

- Moji najveći uzori su Bijonse i Džesi Džej: vanserijski talenti, neverovatno harizmatične, posvećene svom poslu.

Koja je tvoja omiljena boja? Jelena

- Crvena.

Da li si se osećala glupo i osramljeno kada si u PGS pevala pesmu Da te volim? Nije bitno

- Već sam dala jedan malo duži odgovor na slično pitanje za portal mjuznews: Meni je ta nedelja u PGS-u bila najteža, ali sam nažalost imala malo prilike da o tome pričam. Mnogi su mislili da je sve bila samo gluma a ja sam zapravo tada prolazila kroz težak period kad je takmičenje u pitanju a i raskinula sam sa momkom te nedelje ali nisam želela da se to sazna. (pročulo se tek mnogo nakon PGS-a). I baš te nedelje sam dobila da pevam pesmu Da te volim... Imala sam probleme već tokom proba a da stvar bude gora svi smo se te nedelje porazboljevali. Bila sam nervozna a imala sam i cipele sa ogromnom potpeticom pa sam više razmišljala o tome da ne padnem nego o pevanju. Započela sam tako što sam sedela na stepanicama a kad sam završila strofu i refren ustala sam i krenula ka centru bine da počnem drugu strofu. U tom trenutku nastupilo je potpuno crnilo. Najodvratniji osećaj na svetu. Stajala sam pred žirijem i publikom ne znajući ni šta pevam ni gde se nalazim i počela sam da izmišljam tekst što prvo niko nije primetio... Onda sam od silnog adrenalina u jednom trenutku totalno izgubila glas. Sve u svemu nekako sam se vratila, ali su me savladale emocije. Bilo me je sramota i nisam znala kako da to što se desilo opravdam. Bilo mi je neoprijatno da kažem da je to zbog dečka ili zbog bilo kog drugog privatnog problema pa sam dala neki uopšteni odgovor kojim ništa nisam otkrila.

Kako je bilo na promociji pesme Ujutru? Sa kim si ostala u kontaktu posle Pgs-a? Pratim te na Twitteru i gledam ti slike i bila bi prava manekenka! Love Moje 3 FOREVER

- Bilo je predivno! Atmosfera je bila sjajna, svi prisutni su bili dobro raspoloženi i stvarno smo se lepo proveli! Generalno svi smo ostali u kontaktu, kad god postoji prilika organizujemo neka viđanja. Hvala ti mnogo na komplimentima!

Sa kim sa domaće estrade bi sarađivala? Požuri sa albumom, zanima me kako bi zvučao, imaš potencijala. Sve najbolje. Vladimir Miljanić

- Ima dosta njih sa kojima bih sarađivala: Aleksandra Radović, Jelena Tomašević, Marija Šerifović, Zemlja Gruva... Bila bi mi velika čast da snimim pesmu sa Zdravkom Čolićem. Cenim njegov rad, i mislim da bih izuzetno obradovala moje roditelje s tim duetom! Nije lako snimiti CD, potrebno je mnogo vremena i truda. Svakako hvala, takođe sve najbolje!

Koliko jezika govoriš? I koju zemlju bih najviše volela da posetiš? Maja

- Engleski ušim sama ceo život, iskreno sam najviše naučila kroz muziku, filmove i kroz razgovor sa mnogo prijatelja iz inostranstva.

U osnovnoj sam učila ruski, u srednjoj španski i francuski, sada na fakultetu italijanski i španski. Za sada mi je putovanje iz snova London!

Da nisi prošla u PGS-u, šta bi radila? Mislim, zasto si upisala filološki fakultet? Šta si želela da budeš? I u koju gimnaziju si išla?

- Da nisam prošla u PGS-u, nastavila bih svakako da se borim za svoj najveći san. Gajim veliku ljubav prema jezicima, tako da sam upisala fakultet koji mi najviše odgovara. Prvu i drugu godinu srednje sam završila u Rimu (filološka gimnazija), a treću i četvrtu sam završila u Trećoj beogradskoj gimnaziji.

Koji imas model fona? :D JA

- Nokia 700.

Malo je čudno pitanje, ali koliko si visoka? Nekad mi se čini da si baš visoka a nekad niska. Marijana

- Visoka sam oko 1.75!

Pošto dobijaš mnogo poklona od fanova, koji poklon ti je najoriginalniji?

Čuvam svaki poklon koji sam dobila i svaki mi je poseban na svoj način. Znam da su pravljeni sa mnogo ljubavi i pažnje i to mi je najvažnije.

Dobila sam neverovatna pisma, slike, plišane igračke, majice, lančiće, itd…

Voliš li da čitaš? Omiljena knjiga? Anja

- Obožavam! Najvise krimose. Sve od Agate Kristi!

Odkud ta ljubav prema crvenom karminu? Anja

- Kao mala volela sam da crtam, a kako je vreme prolazilo to sam prenela na make up. Eksperimentisala sam dosta tokom srednje škole, a kasnije sam izgradila neki svoj svakodnevni stil sminkanja: ajlajner i karmin. Obožavam sve boje karmina, ali najčešće nosim crveni.

Najlepši kompliment koji si ikada dobila? Dragana Jevtić

- Često dobijam kompliment da sam najpozitivnija osoba koju su ikad upoznali!

Najlepši trenutak u dosadašnjoj karijeri? Miloš Marković

- Najluđi nastup koji sam doživela bio je u Crnoj Gori, nakon završetka Prvog glasa Srbije!

Gde planiraš da nastupaš u skorije vreme? Sara Jo BIGEST FAN

- Na mom Twitter nalogu i Facebook-u uvek kačim datume nastupa, kako bih obavestila pratioce!

Kako komentarišeš izjavu JK da će od tebe napraviti zvezdu? Jelena Filipović

- Uvek je lepo čuti reči podrške!

Kada će izaći tvoja nova pesma i kako se zove?

- Obavestiću vas!

Kakvo si mišljenje stekla o Aleksandri Radović? Bojana Josipović

- Veliki profesionalac, sjajan mentor i odličan muzičar.

Osim pevanja da li bi se oprobala u glumi? Pročitala sam u novinama da si dobila ponude da glumiš u nekim serijama, da li je to istina i koje su to serije? Lena

- Naravno da bih volela, već sam mnogo puta rekla da osim pevanja volim i glumu i ples. Najviše bih se obradovala mjuziklu.

 

Priredio: Danilo Mašojević

makonda-tracker