Oskar Savić - Još se čuvam za pravu ženu

0
Novinar i pevač Oskar Savić otkriva zašto se nije usudio da svojoj prvoj simpatiji, koja je kriva za njegovu opsednutost ženskim grudima, pokaže osećanja i priznaje kako se bori sa nepristojnim ponudama brojnih dama
foto: Miša Obradović
foto: Miša Obradović

Posle samo jednog priloga koji je uradio za emisiju Ognjena Amidžića Ami G Show na TV Pink, čuveni novinar Oskar Savić postao je srpska zvezda. I dok se mnogi pitaju kako i zašto se nacija zainteresovala za njegov lik i delo, neobični autor priloga na ružičastoj televiziji objašnjava da pravi uspeh, koji će pratiti i planetarna slava, tek očekuje. Ovaj tridesetčetvorogodišnji momak nedavno je zaplovio i muzičkim vodama. Pesme Medo Brundo i Zmija i žaba, postale su hitovi za kratko vreme, potom je nastupio i na Beoviziji sa numerom Superstar, a nedavno je objavio i svoj prvi album Erotika. Oskar je uprkos verovanju da je nesmotren novinar koji ne krije antipatije prema pojedinim sagovornicima, vrlo obazriv prema svojoj porodici, koju po svaku cenu želi da zaštiti od tereta lične slave. Ipak, u svom prvom intervjuu, ekskluzivno za Story, novo zaštitno lice donjeg veša Extreme Intimo, posle dugog ubeđivanja, pristao je da govori o svom prijateljstvu sa Rajkom, odnosu sa Ognjenom Amidžićem, poslovnim tajnama, prvim simpatijama, snovima, avanturama, ženi pored koje bi želeo da ostari...

Story: Da li ste kao dečak priželjkivali da postanete novinar?

- Iskren da budem, želeo sam da postanem fizičar, ali nisam tu oblast baš najbolje razumeo. Bio sam odličan đak u osnovnoj i srednjoj školi. Mada, bio sam oslobođen fizičkog i nešto slabiji iz filozofije, na koju mi je čak bilo zabranjeno da dolazim.

Story: Kako je počela vaša karijera? Jeste li očekivali veliki uspeh?

- Izvinite, ali ja uspeh tek očekujem. Vredno sam radio sve ove godine i normalno je da se trud nagradi. Počeo sam na lokalnom radiju kao spiker, ali sam ubrzo preimenovan u reportera, a potom u muzičkog saradnika. Ne znam prave razloge za takvu odluku ni dan-danas.

Story: Da li ste angažman na TV Pink dobili preko veze ili ste pošteno konkurisali za posao?

- Oprostite, ali na to pitanje ne smem da odgovorim.

Story: Zbog jednog priloga probali ste drogu i činilo se da vam se dopalo. Da li se u vama krije poročan čovek?

- Rajko je jako poročan, on sve proba i sve radi, bukvalno da ne poverujete. Ja sam predstavnik naroda i spreman sam da za prilog sve učinim. Dva puta sam se dosad podnapio, ali kažu da sam isti kao i kada se ne podnapijem. Možda sam samo malo agresivniji.

Story: Koliko vas je pogodilo to što niste pobedili na Beoviziji?

- Jako i ne želim da otvaram tu temu, ali sam ukazao na niz nepravilnosti. Moskva će ostati uskraćena za nezapamćeni šou.

Story: Jeste li mnogo plakali zbog tog poraza?

- Muškarci ne plaču, nego to drže u sebi. Ali, zato sam mnogo puta išao u toalet.

Story: Na Evroviziji će nas predstavljati Marko Kon, vaš drugar iz spota za pesmu Medo Brundo. Jeste li ljubomorni na njega i hoćete li mu ikada oprostiti?

- Ljudski je praštati, ali ne i zaboravljati. Marko je naporan, svuda se trpa gde i ja i šta je on uopšte tražio tamo? I kakva je ono pesma? Gde su prave vrednosti, evropop, građanska muzika? Ne bih da lajem, ali znate šta hoću da kažem.

Story: Objavili ste svoj prvi album Erotika. Kada ste otkrili da ste talentovani za muziku?

- Rekli su mi još na muzičkom da imam jako dobar izraz i da neka slova govorim jako slatko, skoro kao Dino Merlin, i da to nosi posebnu emociju. Još tad sam shvatio da imam dar, koji mi je jednostavno dat. U ovo doba muzičkog bezukusa i medijskog silovanja, moja misija je da nas podsetim na to šta je to muzika. Konkurenciju nemam, a želja mi je da napunim Dom sindikata!

Story: Ko su devojke koje vas na fotografiji omota albuma okružuju? Jeste li imali problem da se obnažite pred njima?

- To su profesionalni modeli Marija i Milica i bilo je jako lepo raditi s njima. Inače, ne bih da govorim o obnaživanju.

Story: Da li je tačno da volite da kradete kompozicije?

- Sram vas bilo! Pesme koje sam obradio, uredno sam prijavio gde treba, a ostale sam sam smislio.

Story: Ima li istine u pričama da ste sa Slavicom Ćukteraš, s kojom ste otpevali duet Zmija i žaba, želeli da izgubite nevinost?

- Otkud vi znate da sam ja nevin? Slavica je divna osoba, veliki profesionalac i jako je lepa. S njom imam iskrenije i dublje planove, a ne tek prljavu maštu. Kao i svaki gospodin, ja sam zmija, a svaka dama je žaba.

Story: Da li se vaš prvi poljubac dogodio upravo sa Slavicom na snimanju spota na Salašu 137?

- Ostaću zagonetan.

Story: Zašto ste odlučili ekskluzivno da se fotografišete sa Karolinom Gočevom? Da li je ona vaša tiha patnja?

- Karolina je jako lepa, ima nešto što me uzbuđuje. Kad stanem pored nje, titram sav, ona lepo miriše, smeška mi se često, ne psuje i baš je prava dama. Koža joj je meka i čista, kosa kao svila, oči kao bademi, dah kao povetarac. Baš bih voleo da postane moja devojka, ali nije mi tiha patnja.

Story: Koliko dugo ste sakupljali hrabrost da upadnete u stan Nataše Bekvalac? Je li ona prototip žene s kakvom želite da se oženite?

- Da, Nataša ima sve što bih hteo, pa i da mi postane supruga, zašto da ne. Želeo bih i dete s njom. Moj upad u njen stan bio je profesionalni podvig kako bih prvi došao do intervjua. Pohvalio bih njen dekolte.

Story: Osećate li se seksi u donjem vešu Extreme Intimo?

- Osećam se čisto i lako, ponekad i seksi, ali to nije za novine.

Story: Od kada ste zapravo opsednuti ženskim grudima?

- Od kad sam video jednu Gocu kako se tušira posle fizičkog.

Story: Da li ste ih, od kada ste postali poznati, možda i dodirnuli?

- Da, i to slučajno kad smo se igrali žmurke na jednom rođendanu. Ne smem da kažem koja je to dama bila jer sam vaspitan.

Story: Kada ste doživeli prvu ljubav?

- Prvu ljubav ću tek doživeti. Ako mislite na simpatiju, malo mi je bila slatka Goca u sedmom razredu.

Story:  Jeste li joj ikada priznali svoja osećanja ili ste se plašili da to učinite?

- Naravno da nisam, jer nisam bio siguran u ozbiljnost svojih osećanja pa nisam želeo da joj pokvarim pubertet.

Story: Kako zamišljate svoje prvo seksualno iskustvo? S kim biste voleli da izgubite nevinost?

- Čekam pravu da bih joj se u potpunosti predao, a da li sam se isprljao dosad ili ne, ostavljam vas da razmišljate o tome. Mogu vam reći i da jesam nevin, ali i da nisam. Kao mali zamišljao sam Samantu Foks, a kad sam saznao da se Ekstra Nena udala, za mene brak nije ono što je bio. Ali, ostaću dosledan.

Story: Kakav je vaš stav o braku?

- Svoje venčanje zamišljam u Opštini. Brak je najbitnija stvar jer rađa decu, a deca su svrha. Deca smo mi mali i kroz njih treba da ostvarimo ono što sami nismo uspeli. Treba da budu naši instrumenti u ostvarenju cilja i treba da im damo neko smešno ime kako bismo se posle smejali.

Story: Bivša voditeljka i manekenka Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, prilikom ulaska u kuću Velikog brata izjavila je kako želi da se uda za vas. Vidite li u njoj ženu svog života?

- Sani je jako lepa, ali ne bih se oženio s njom jer bi me ojadila prilikom razvoda.

Mirjana M. Višnjić

makonda-tracker