Seka Aleksić - Veridba pod svetlima velegrada

0
Lepa folk zvezda Seka Aleksić i njen voljeni izabranik, maneken Mladen Radulović, otkrivaju detalje svoje romantične veridbe u Njujorku, ali i planove o venčanju i zajedničkom potomstvu
foto: Miša Obradović
foto: Miša Obradović

Od kada su u martu 2008. godine priznali jedno drugom da je njihovo prijateljstvo, koje se rodilo na snimanju spota za pesmu Aspirin, sasvim spontano preraslo u ljubav, folk zvezda Seka Aleksić i njen voljeni, maneken Mladen Radulović, izgradili su idiličnu luku u kojoj su oboje našli svoje utočište. Uprkos tome što su neki smatrali da će njihova veza biti tek usputna avantura koja će se brzo završiti, atraktivna pevačica i njen dragi vremenom su učvrstili snažan emotivni odnos, koji im iz dana u dan donosi nove radosti. Zajednički život na koji su se odlučili nakon samo nekoliko nedelja romanse, bio je potvrda da su momenti koje provode skupa dragoceniji od svega, a leptirići koje i danas osećaju u stomaku dokaz kako su jedno u drugom pronašli sve što su priželjkivali od idealnog saputnika. Iako su vremenom naučili da se razumeju i pogledima, Seka je bila zatečena kada je u Njujorku četvrtog decembra, tokom njene američke turneje, Mladen kleknuo i zaprosio je. Najlepša potvrda da nije oklevala u donošenju odluke jeste predivni verenički prsten koji odskoro blista na njenoj ruci, a detalje najromantičnijeg događaja u njihovoj romansi, ekskluzivno su podelili sa čitaocima magazina Story.

Story: Uoči Nove godine desilo vam se ono što sve devojke priželjkuju – dečko vas je zaprosio. Da li ste to očekivali?

Seka: Mladen je ranije znao da pomene veridbu, onako uzgred, ne govoreći previše o detaljima. Čak je umeo i da se nasmeje, valjda kako bih ja pomislila da to govori šaljivim tonom. Međutim, kad se neko toliko voli i poznaje, onda mogu da se predosete namere. Osećala sam da mu se to mota po glavi, ali nisam baš znala da je, kada je o tome reč, preduzeo i konkretne korake. Pre nego što smo krenuli na moju turneju po Americi, vešto je krio da je poručio verenički prsten. Četvorodnevnu pauzu između dva koncerta iskoristili smo da obiđemo Njujork. Tog četvrtog decembra otišli smo na večeru i... Izvadio je prsten, a ja sam zadrhtala... Ostale detalje ne bih da delim sa javnošću jer je veridba veoma intiman čin.

Story: Mladene, kako ste izabrali prsten?

Mladen: Prsten sam poručio u jednoj juvelirnici u Beogradu, a njegova izrada trajala je mesec dana. Od belog je zlata, ima jedan veliki brilijant koji dominira i oko njega je još deset manjih. Ona, inače, obožava taj model prstena s jednim većim kamenom i znao sam da će biti oduševljena. Dok smo bili u Njujorku, pozvao sam je na večeru i saopštio joj čarobne reči... Sve ostalo je naša mala, slatka tajna, nešto samo naše i to nije za javnost.

Story: Seko, kako ste reagovali kada vas je zaprosio? Kome ste prvo saopštili radosnu vest?

Seka: Intimnom večerom udvoje proslavili smo taj čin. Javila sam drugarici, mami, bratu i prijateljima. Jako sam srećna, zadovoljna i koristim svaki trenutak da uživam sa svojim voljenim.

Story: Da li ste oklevali sa odgovorom ili ste odmah rekli da?

Seka: To je poseban trenutak koji uzburka emocije i oklevala sam samo koliko mi je trebalo da dođem do daha. Nisam mogla da vidim sebe u tom trenutku, ali Mladen mi je posle rekao da mi se pojavio neki poseban sjaj u očima. Nisam zaplakala, samo su mi se oči zacaklile.

makonda-tracker