JELENA TOMAŠEVIĆ - Moje srce je u sigurnim rukama

0
Pošto je za njom period čekanja na sreću i ljubav, pop pevačica Jelena Tomašević govori o radosti koju joj je doneo album prvenac i za Story prvi put otkriva detalje romanse sa glumcem Ivanom Bosiljčićem
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Pored toga što nam svima donese jedan dan više, prestupna godina pevačici Jeleni Tomašević donela je učešće i dobar plasman na prestižnoj Evroviziji, dugo očekivani album prvenac i novu ljubav. Kako se život pobrine da, baš kao i nesreća, ni sreća ne dođe sama, zadovoljstvo iz posla reflektovalo se na njen privatni život koji joj je od pre šest meseci znatno bogatiji i burniji. Od početka leta, svaki put kada siđe sa scene ruku punih nagrada, sve popularnija dvadesetpetogodišnja Jelena ne slavi sama uspeh, već ga deli s glumcem Ivanom Bosiljčićem. Nakon spekulacija i nagađanja da li su zaista zajedno i da li je njihova romansa marketinški trik, Jelena je odlučila da, ekskluzivno za Story, prvi put otkrije detalje svoje nove ljubavi i najveće podrške u promociji novih pesama.

Story: Retko pričate o svojom uspesima i ne hvalite se mnogo.

- Muzika govori više od reči. Ni u čemu ne treba preterivati, tako da doziram pojavljivanje u medijima. Uživam i u kontaktu sa publikom kojoj uvek pevam s emocijama i ljubavlju. Najveći kompliment mi je kada neko kaže kako se naježio slušajući me dok pevam ili kada vidim suze u publici. Dođe mi da i ja zaplačem.

Story: Kako prevazilazite teške trenutke kada vas neko u poslu povredi?

- Veoma sam emotivna i u početku sam sve prihvatala lično, a svaki komentar uzimala zdravo za gotovo. Zbog nepravde, tuđeg sebičluka i licemerja umela sam i da zaplačem. Željko mi je govorio: Ako ćeš sve primati srcu, bolje ti je da se vratiš u Kragujevac. Vremenom sam shvatila kako ne mogu svi da me vole.

Story: Zbog čega ste ostavljali utisak kako ne umete da se nametnete u javnosti i da ste previše skromni?

- Nisam imala pokriće za drčnije ponašanje. Sada kada imam album i pesme, imam povoda za priču. Da ne umem da pevam, a želim karijeru, možda bih morala da posežem za nekim skandalima. Inače, privatno sam uvek nasmejana, veoma neozbiljna i pričljiva.

Story: Spada li među vaša privatna interesovanja i redovan odlazak u pozorište?

- Svakako! Još kao gimnazijalka, kratko sam bila član dramske sekcije. Obožavam sva beogradska pozorišta i gledala sam skoro sve predstave.

Story: A najčešće odlazite na predstave u kojima glumi Ivan Bosiljčić? Već dugo se priča kako ste u ljubavnoj romansi, ali vi to tvrdoglavo negirate. Zašto?

- Koliko god ne volim da potpuno razotkrivam dušu i svoja osećanja, ovo ću prvi i poslednji put reći za Story: istina je da smo Ivan i ja u vezi i da sam ispunjena i srećna. Imam svoje malo carstvo u kojem sam zadovoljna. O detaljima ne bih previše, jer ne želim da se oko toga diže medijska prašina. Inače, o svojoj intimi pričala sam jedino nakon prekida svoje velike i prve ljubavi i više nikada. S druge strane, znam da moram biti iskrena prema publici i na ovaj način im pokazati svoju prijateljsku dobru volju.

makonda-tracker