Milorad Čavić - Trenutno ne tražim vezu

0
Naš najbolji plivač i osvajač srebrne olimpijske medalje Milorad Čavić otkriva zašto mu trenutno duge romanse nisu prioritet, priča o tome kakav je u ljubavi i govori o odnosu sa bivšim devojkama
foto: Miloš Obradović za Sweet Years
foto: Miloš Obradović za Sweet Years

Srpski plivač Milorad Čavić uspeo je da ostvari san o kojem maštaju momci širom planete. Rođen u Anahajmu u Kaliforniji, Čavić je uspeo i da diplomira u roku na smeru političke ekonomije prestižnog Univerziteta Berkli u Sjedinjenim Državama, a jedino što mu je preostalo kako bi trijumfovao na svim poljima, jeste susret sa ženom svog života. Nakon što je raskinuo vezu na daljinu sa bivšom teniserkom Nadeždom Ćurčić, nakratko se upustio u romansu sa studentkinjom iz Toronta Anom Živković. Trenutno uživa u čarima slobodnog statusa, iako su ga pojedini mediji spajali i sa Sandrom Mitrović, voditeljkom TV Pink, inače ćerkom medijskog mogula Željka Mitrovića iz njegovog prvog braka sa pevačicom Sonjom Mitrović Hani.


STORY: Jedan dnevni list objavio je da ste zbližili sa voditeljkom Sandrom Mitrović. Ima li u tome istine?

- Čuo sam za taj članak, ali zaista se ne sećam Sandre niti našeg upoznavanja, ali verujem da ćemo biti u prilici da se ponovo upoznamo na nekoj narednoj reviji.

STORY: Smatrate li sebe velikim zavodnikom, budući da vas devojke opsedaju na svakom koraku?

- Nisam neko ko voli da igra ljubavne igre. Kada sam u ozbiljnoj vezi, onda sam posvećen devojci. Volim da budem džentlmen u svakoj situaciji i da devojka s kojom sam zna na čemu je.

STORY: Čujete li se telefonom sa bivšom devojkom Nadeždom Ćurčić i u kakvim ste odnosima ostali nakon raskida?

- Nije uvek lako preboleti staru ljubav, ali nas dvoje smo sigurni da nam je raskid bio u obostranom interesu. Jednostavno se videlo da nismo mogli dalje. Nadam se da ćemo jednog dana biti prijatelji, ali da bi do toga došlo, potrebno je da prođe još vremena.

STORY: Koliko ima istine u pričama da ste letos osvojili srce Ane Živković, studentkinje iz Toronta?

- Ona je zaista jedna od najboljih osoba koje sam ikada upoznao, ali jednostavno to nije bilo to. Veza je kratko trajala, ali smo i dalje kao prijatelji u kontaktu.

STORY: Prija li vam status slobodnog momka?

- To svima prija u određenim životnim periodima, ali ja trenutno nisam u fazonu da tražim vezu. Ako mi se neka devojka baš svidi, mogao bih posle dva, tri viđanja da otpočnem s njom romansu.

makonda-tracker