Katarina Živković: Ja sam očajna domaćica

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

vesna

25-02-2013 15:03h
Kaca ,kao i obicno beskrajno duhovita! :)))))))

Zorica

25-02-2013 16:31h
Kaca, kao i uvek, iskrena i duhovita!

aleksandra

26-02-2013 01:22h
Evo lezim u krevetu i citam na mobilnom telefonu ovaj intervju,tek slucajno. Jos slucajnije od toga pisem Po PRVI PUT bilo kakav komentar za bili koji casopis! To upravo cinim da bih sledece rekla: Kaca kao Kaca nije moj Fan. Njen naglasak je korigovala,tako treba da nastavi. Izjavljuje da se njime ponosi, i treba ali u svetu poznatih, u nhenom slucaju estradne licnosti je to minus i ne da ruzno zvuci vec malo nekulturno i prosto a sigurno bar za TV moze da se iskontrolise i svaka izjava bi bila mnoo drugacije i ozbiljnije prihvacena. A zbog drugog razloga. Kaca i Bane su mi savrseni! Prelepi. Kaca ima super glas i prepitucujem da se bavi modernijim tonovima! Stvarno ste prelepi ivrlo, vrlo rado vas vidim zajedno na slikama! Ne dozvolite da bilo ko i bilo sta vasu srecu poremeti i samo tako napred!! Puno decice i ljubavi u zivotu vam zelim od srca, procitali ili ne!!!

kr

26-02-2013 13:16h
Aleksandra ,ma šta reče A dali si ti njen fan?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: