Jelena Karleuša Tošić: Jedini pravi crveni tepih u Srbiji

3
Muzička zvezda Jelena Karleuša – Tošić ne skriva pozitivne utiske sa proslave sedmog rođendana našeg magazina koji je ispratio najbitnije momente u njenom privatnom životu i karijeri
Jelena Karleuša, Foto: Story press
Jelena Karleuša, Foto: Story press

Umesto helikoptera i iznajmljenog GSP-ovog autobusa kojima je prethodnih godina dolazila na naš party, muzička zvezda Jelena Karleuša – Tošić (34) ove godine na rođendan magazina Story stigla je u skupocenom belom džipu koji je njeno vlasništvo. Odlično raspoložena, na zabavu je došla u pratnji mame Divne i svog muzičkog producenta i prijatelja Zorana Birtaševića. Na partyju se, između ostalih, družila s Anom Kokić, Vesnom Zmijanac i Anom Nikolić, a utiske sa žurke rado je podelila i u mini intervjuu za svoj omiljeni magazin.

Story: Kako ste se proveli na sedmom rođendanu magazina Story?

- Svake godine radujem se vašem rođendanu jer je to prilika da prošetam jedinim pravim crvenim tepihom u Srbiji, da se vidim sa mnogim prijateljima iz sveta umetnosti i šou-biznisa i da izgledam glamurozno. Kao i uvek, organizacija, muzika i šampanjac bili su besprekorni, tako da sam zaista uživala.

Story:  Šta su vam ćerke i suprug rekli za stajling koji ste odabrali za našu žurku?

- Ćerkice su mi rekle da izgledam kao princeza, što je ujedno bio i najlepši kompliment koji sam u životu dobila. Atina je bila zadivljena mojom haljinom i rekla mi je da želi istu takvu, dok je Nika bila fascinirana maminim crvenim cipelama sa bodljicama. Model koji sam ovaj put odabrala delo je mog omiljenog kreatora Giambattista Vallija, a crvene cipele iz limitirane serije rad su Christiana Loboutina.

Story: Koliko se vaš privatni i poslovni život promenio u periodu od sedam godina koliko izlazi Story?

- Story i ja imamo saradnju iz snova. Najbolji intervjui, fotografije i naslovnice u mojoj karijeri izašli su upravo iz vaše radionice. Zajedno smo prošli mnogo toga, ispratili ste najvažnije momente u mom životu, od sudbonosnog da, preko rođenja Atine i Nike, mojih i dečjih rođendana, godišnjica, pa do najblistavijih momenata u mojoj karijeri, albuma, koncerata ...

Story: Šta biste poželeli našem magazinu u buduænosti?

- Svaku moju naslovnu stranu Storyja čuvam uramljenu na zidu jer ste vi sastavni deo mog života i nešto na šta sam veoma ponosna. Story čine posebni ljudi, vizionari, umetnici, borci i to nas čini istom krvnom grupom.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker