Jovana Balašević: Nezaboravni party sa mojim Bondom

1
Buduća mama Jovana Balašević i njen emotivni partner Aleksandar Jovanović prvi put su se pojavili zajedno na našem rođendanskom partyju i otkrili nam kako se pripremaju za dolazak svoje prve bebe na svet
Jovana Balašević, foto: Story press
Jovana Balašević, foto: Story press

Prvo zajedničko pojavljivanje lepe glumice Jovane Balašević i njenog dečka, političara Aleksandra Jovanovića, dogodilo se upravo na našem sedmom rođendanu. Umetnica i njen izabranik proživljavaju divan životni period pa osim u svojoj snažnoj ljubavi, uživaju i u iščekivanju prve prinove. Poznati partneri ekskluzivno za Story otkrivaju da će se najverovatnije venčati na proleće, nakon što njihova beba kako je planirano dođe na svet 19. decembra, na Svetog Nikolu. Buduća mama ističe kako ne želi da se porodi carskim rezom jer želi da bude budna kada prvi put ugleda svoju ćerkicu za koju još nije smislila ime.

Story: Kako ste se proveli na Story Celebrities Only partyju budući da se Aleksandar i vi ne pojavljujete na javnim događajima?

- Prelepo... Najviše me je privukla tema 007 jer obožavam ideju o muškarcu kao tajnom agentu, pa sam samim tim i bila inspirisana da to veče izgledam kao da sam u društvu sa svojim Bondom (Smeh).

Story:  Kako ste osmislili zanimljivu odevnu kombinaciju? Jeste li se Aleksandar i vi dogovarali oko stajlinga?

- Bila sam inspirisana temom žurke, pa sam u dogovoru sa svojim mišem iz šešira osmislila stajling i to predložila Aleksandru. Ne volim kada trudnice potenciraju garderobu koja ih ukrupnjava ili tesnim haljinama ističu svoj stomak.

Story:  Da li ćete dobiti ćerkicu?

- Prvo pa žensko, kao što sam i ja bila u mojoj familiji.

Story: Kako se osećate kao trudnica? Da li vam je bilo teško da izdržite celonoćni izlazak?

- Oplemenjuje i vas i ljude oko vas, one koji vas poznaju i one koji vas prvi put vide. To je život sa dva srca, unapređen, bolji, lepši... Trudnice su zaštićena vrsta. A s Aleksandrom ništa nije naporno. Ovo drugo je bilo fantastično. Šest meseci je trajalo naše renoviranje stana koje sam obavljala tokom trudnoće i sada treba da vam kažem da mi je žurka bila naporna.

Story: Iako ste u drugom stanju, profesionalno ste aktivni. Na kojim projektima radite?

- Ne radim ništa novo. Igram predstave koje su mi na repertoaru, a garderoberke su mi izašle u susret i proširile moje tesne kostime u kojima se pojavljujem. Jedini kostim koji visi u garderobi i čeka, nadam se, moj povratak u martu jeste kostim Riki Salom koju igram u predstavi  Miris kiše na Balkanu u operi i teatru Madlenianum. To je uloga koju najviše volim i ona mi je najviše donela.

 

Ksenija Konić

 

makonda-tracker