Svetlana – Ceca Ražnatović: Bilo je kao u Holivudu

1
Iako retko kad izlazi, folk diva Svetlana – Ceca Ražnatović odlično se provela na Storyjevoj rođendanskoj zabavi s koje nosi predivne uspomene
Svetlana Ceca Ražnatović, foto: Story press
Svetlana Ceca Ražnatović, foto: Story press

Svojim blistavim izgledom na crvenom tepihu Storyjevog sedmog rođendana, zasijala je i folk zvezda Svetlana – Ceca Ražnatović. Nekoliko dana pred party osmišljavala je idealan stajling, mada se te večeri, kako kaže, pred polazak spremala samo deset minuta. Na zabavi je opušteno ćaskala sa brojnim poznatim ličnostima među kojima je bila i reprezentativka u streljaštvu Ivana Maksimović, inače veliki fan Ražnatovićeve. U holu hotela Metropol Palace napravila je i set fotografija i otkrila zbog čega voli Story 

Story: Sveukupni utisak je da ste se odlično proveli na našoj zabavi?

- Retko kad izlazim, a još ređe ostajem skoro tri sata, što se desilo na vašoj žurki. Impresionirana sam organizacijom događaja i sve je podsećalo na holivudske zabave. Storyjev sedmi rođendan pretvorio se u jedno prelepo oktobarsko veče koje ću dugo pamtiti.

Story: Kažete da ste se kratko spremali za party, ali pripreme su zapravo trajale danima?

- Razmišljala sam duže jedino šta obući. Dvoumila sam se između ove i još jedne crne haljine, ali je izbor na kraju pao na glamurozan model u bež boji.

Story: Godinama rado delite priče iz privatnog i poslovnog života sa našim magazinom. Šta vam se to dopada kod Storyja?

- Bavite se lepim, toplim ljudskim pričama koje svakoga dirnu, a pri tom ste objektivni i pišete samo istinu. Uz to, poštujete i nas javne ličnosti, mi smo ipak samo obični ljudi sa normalnim ljudskim osećanjima koja pojedini mediji  često zanemaruju pa o nama pišu na nemilosrdan način.  Pravo ste osveženje na medijskoj sceni koja je preplavljena svakakvim neumesnim sadržajima.

Story: Odmah nakon naše žurke počeli ste da pakujete kofere za Austriju gde nastavljate turneju Ljubav živi. Znači li to da se ove godine više nećete odmarati?

- Provela sam divan vikend u Salzburgu gde je publika zaista bila božanstvena. Uslediće još nastupa po Zapadnoj Evropi, a zatim idem u Australiju i čekam vizu za Sjedinjene Američke Države i Kanadu. Radim i na novom albumu, pa kod mene nema odmora. Napunila sam baterije na Kipru, gde ću često odlaziti na po nekoliko dana zbog moje dece koja tamo pohađaju školu. Anastasija i Veljko pomalo tuguju za Beogradom pa i oni neretko dolaze da me posete u Srbiji.

Story: S nama ste obeležili sedmi rođendan magazina, a vas dogodine čeka još značajniji jubilej?

- Sledeće godine slavim dvadeset pet godina rada na muzičkoj sceni i to ću obeležiti velikim rođendanskim koncertom na Ušću. Naravno, sve prave informacije o tom spektaklu, ali i o svemu što se dešava u mom životu, čitaoci će i ubuduće moći da pronađu u Storyjevom štampanom izdanju, kao i na vašem portalu.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker