Ana Nikolić: Najbolja žurka do sada!

0
Misteriozni dolazak na crveni tepih u maniru svetskih zvezda, lansirao je pop zvezdu Anu Nikolić u žižu interesovanja domaćih medija koji su burno propratili njeno prisustvo na Storyjevom partyju
Ana Nikolić, foto: Story press
Ana Nikolić, foto: Story press

Džip sa zatamnjenim staklima i misteriozna devojka koja sa kapuljačom preko glave utrčava u hotel Metropol Palace gde je Story slavio svoj sedmi rođendan, predstavlja scenu koju mnogi slučajni prolaznici, ali i brojni gosti i predstavnici medija doživljavaju kao najjači utisaka s našeg slavlja. Kada je ta tajanstvena osoba nekoliko minuta kasnije istupila javno, bilo je jasno kako je u želji da bude autentična, pop zvezda Ana Nikolić napravila jedinstven, sjajan štos kojim se izdvojila na glamuroznoj zabavi.

Story: Na našoj žurki blistali ste u prelepoj crnoj dugačkoj haljini. Da li ste je dizajnirali specijalno za naš rođendan?

- Haljina je iz moje kolekcije Angels i specijalno je dizajnirana za vaš rođendanski party na kome uvek volim da istaknem svoju originalnost. To je i svojevrsna najava za novogodišnju kolekciju modela koje spremam. Pre toga čeka me promocija modela za period jesen/zima koje ću predstaviti 22. oktobra.

Story: Imali ste spektakularni dolazak u stilu svetskih zvezda. Jeste li to planirali ili je sve bilo spontano?

- Bilo je zaista spontano i odlično sam se zabavljala ispred hotela gde sam se pojavila sa telohraniteljima, kao i na crvenom tepihu koji sam pretrčala sa kapuljačom, a tek na zabavi zaista sam se prelepo osećala.

Story: Bilo je raznih komentara na vaš dolazak, ali ipak najviše onih koje ste oduševili skrivanjem ispod kapuljače...

- Drago mi je da je tako i da su ljudi na pozitivan način shvatili moj nesvakidašnji gest kojima sam zabavila i sebe i prisutne.

Story: Kako ste se proveli na samoj zabavi?

- Fenomenalno! Ovo je vaša najbolja žurka do sada, a bila sam skoro na svim zabavama koje ste organizovali. Sve je izgledalo svetski!

Story: Slavili smo sedmi rođendan magazina. Šta se u tom periodu promenilo u vašem životu?

- Imam izuzetnu saradnju sa magazinom Story još od njegovog osnivanja. Pisali ste o svemu što mi se dešavalo u tom periodu i drago mi je da uvek rado pratite moju karijeru, kao i događaje u mom privatnom životu. Želim vam da još dugo poslujete i drago mi je što postoji jedan tako sadržajan i za čitaoce prijemčiv časopis.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker