Intervju čitalaca - Katarina Živković: Da nisam pevačica, bavila bih se medicinom

10
Pevačica Katarina Živković u intervjuu čitalaca otkriva zbog čega još uvek nije potrošila nagradu koju je osvojila pobedom u rijalitiju Farma, ali i zbog čega njen dečko Bane Janković najčešće pravi ljubomorne scene.
Katarina Živković, foto: Andreja Damjanović, Story arhiva
Katarina Živković, foto: Andreja Damjanović, Story arhiva

Lepa pevačica Katarina Živković trenutno promoviše svoju novu numeru Devet meseci, a uskoro će objaviti i spot za ovu pesmu. Odgovarajući na pitanja čitalaca Katarina je otkrila šta je trenutno čini srećnom, zbog čega se najčešće sukobi sa svojim dečkom voditeljem Branislavom Banetom Jankovićem. Pevačica je priznala i da voli da eksperimentiše sa bojom kose, pa je svojim fanovima najavila i nove stilske promene u narednom periodu.

Kaća, jako si mlada, za svoje godine si dosta postigla, pozitivna si osoba i mislim da imaš mnogo vrlina. Da li se nerviraš kada te neka dokona i iskompleksirana osoba, jer jedino takve osobe se bave drugima više nego samim sobom, ispljuje u štampi?

- Hvala puno na lepim rečima. Do sada mi se to nije dešavalo, a i da jeste zaista ne mogu da se setim jer je moguće da nisam ni pročitala.

Zdravo Kaća, želim da ti kažem da si lepša sada sa crnom kosom, a moje pitanje je kako si potrošila novac koji si dobila kada si osvojila prvo mesto na Farmi? Pozdrav iz Makedonije tačnije iz Kumanova.

- Pozdrav za Kumanovo i celu Makedoniju. Hvala puno na komplimentu, drago mi je da vam se sviđa, nisam ih potrošila zato što sam još uvek u potrazi za stanom koji mi odgovara.

Draga Kaća, za tebe imama samo komplimente! Izgledaš sjajno! Moje pitanje je koji je tvoj recept za uspeh ili tvoj životni moto?

- Hvala Vam puno! Ne slažem se sa tim da sam rođena pod srećnom zvezdom kako mnogi misle, smatram da sam trudom, radom, verom u Boga i u sebe dospela tu gde jesam, pružili su mi šansu, pametno sam je iskoristila. Životni moto: Znam, umem, mogu! (Smeh)

Kako komentarišeš tekstove da je laž da si se verila? Možda u buduće ne bi trebala tako da radiš, tj. da damantuješ pa posle da priznaješ..Jer po meni stvaraš neku sliku o sebi koja ti ne prlici. Sve najbolje.

- Trudila sam se kao i većina javnih ličnosti da deo privatnosti sačuvam za sebe da kasnije ne bih bila povređena, postoje neke stvari koje su za mene svetinja i koje ljubomorno čuvam, na taj način se štitim što je apsolutno normalno... Ovoga puta je bilo nedovoljno i novinari su iskoristili neki moj propust i saznali, tada sam shvatila da ne mogu ništa, ali apsolutno ništa da sakrijem...

Zašto si promijenila boju kose?

- Volim da eksperimentišem, a i sve boje mi lepo stoje. (Smeh) Sigurna sam samo da me nećete videti ćelavu i zelenu, za ostalo ne garantujem. (Smeh)

Kaća, da li te pogađa kada pročitaš da te osuđuju što nisi nastavila školovanje (fakultet), neko ko ne zna osnovna pravila pravopisa?

- Ne zaista ne obraćam pažnju na takve komentare, jer ja prva ne deklarišem ljude na fakultetski neobrazovane i obrazovane, već na dobre i zle, prosto i jednostavno.

Svi te pitaju kako su Banetovi prihvatili tebe, ja ću te pitati šta kažu tvoji jesu li zadovoljni sa izborom?

- Naravno da jesu, kada sam ja srećna oni su još više.

Da li se ponekad zapitaš, šta sam ja Bogu zgrešila da imam ovakve fanove?

- Ako sam zaista nešto zgrešila onda to znači da Bog nagrađuje one koji greše jer mi je podario najbolje fanove na svetu koje u životu ne bih menjala, na koje sam najponosnija!

Šta je prvo šta uradiš ujutru kad ustaneš? Cmok za tebe!

- Nećete mi verovati ali skuvam kafu i čekam Sundjer Boba koji mi oboji dan u ružičasto! (Smeh)

U kakvim su odnosima sa Banetovom porodicom? Kako se slažeš sa Katarinom Janković?

- U odlicnim, ne moze drugačije! Divni su ljudi, obožavaju me kao i ja njih.

Katarina, zanima me koliko često jedeš slatkiše? Da li upevaš da odoliš kockicama čokolade? I kako uspevaš da budeš taaaako vitka?

- Jedem i to baš često, jedino što izbegavam su gazirana pića i hleb, svremena na vreme skoknem do teretane.

Koga bi od bivših farmera volela da vidiš na svojoj svadbi?

- Baneta Jankovica! (Smeh)

Kakva sećanja vas vežu za 2007. godinu i period takmičenja? U kakvim ste odnosima sa kolegama iz vaše generacije? Puno pozdrava!

- Bilo mi je jako stresno jer sam morala uporedo da razmišljam o školi, takmičenju, odabiru pesama, izostancima u školi zbog Zvezda Granda. Sujeti koju do tada nisam poznavala, novom životu koji me čeka, o milion stvari koje su za mene bile strane i nepojmive, ali uspela sam da se izborim. Sa svima sam u dobrim odnosima…

Šta je bilo sa stanom o kome si pričala da ćeš ga kupiti? Da li sada možeš da kažeš da je Bane čovek tvog života?

- Stan još uvek nisam kupila, nama je lepo i uživamo u našoj vezi.

Kolika ti je podrška Bane i da li je ljubomoran pošto si bomba?

- Hahahaha hvala na komplimentu, ume da bude ljubomoran ali smatram da je to zdrava ljubomora, ogromna mi je podrška u svemu, a najviše u poslu.

Ko ti je najveća podrška? Hvala na odličnom provodu u Beču.

- Nema na čemu, uvek! Najveća podrska su mi roditelji, najdivniji ljudi na svetu koje obožavam.

Veliki pozdrav! Da li bi mogla nešto drugo da radiš i da ziviš od toga? Ako je odgovor potvrdan, šta bi to bilo?

- Naravno da bih mogla, bavila bih se medicinom

Da li planiraš da otpevaš još nešto u pop fazonu, kao duet sa Arindy-em, jer mislim da ti i taj muzički pravac odlično leži? I nemoj nikako da se menjaš, odlična si takva kakva jesi. Pozdravče od Skopje

- Hvala puno,pozdrav i Vama. Planiram jos jedan duet u pop rok fazonu ali o tom potom...

Kako se Bane nosi sa tvojim poslom i popularnošću?

- Ne fali mu ništa.

Prvo da je pozdravaim i da kažem da je obožavam. Čime te je Bane osvojio, a čime ti njega? Da li je u planu još koji duet pošto ti odlično idu i pogotovo u pop maniru?

- Hvala! Propušta fudbal i ostale utakmice zbog mojih serija koje obožavam i ne propuštam... Zar je malo? (Smeh) A ja sam ga osvojila time što sam mu prepustila svoj lap top da sve to što ga zanima prati online.

 

Pripredio: Danilo Mašojević

 

makonda-tracker