Marko Jarić: Ne želimo da saznamo pol bebe

2
Košarkaš Marko Jarić govori kako on i njegova supruga Adriana Lima željno iščekuju rođenje druge prinove, ali i da stariju ćerku Valentinu pripremaju za dolazak sestre ili brata na svet
Marko Jarić i Adrijana Lima, Foto: Milovan Knežević, Vladimir Šporčić
Marko Jarić i Adrijana Lima, Foto: Milovan Knežević, Vladimir Šporčić

Dok njegova supruga, top model Adrijana Lima (30), čeka porođaj u zagrljaju ćerkice Valentine (2,5), srpski košarkaš Marko Jarić (33) proveo je nekoliko nedelja u Beogradu. Fotografiju na kojoj bez trunke šminke drži mezimicu u naručju atraktivna Brazilka podelila je sa pratiocima njenog profila na društvenoj mreži Twitter, a u međuvremenu joj se u Americi pridružio i suprug koji nestrpljivo iščekuje da po drugi put postane otac. I mada se nedavno pronela vest kako će popularni supružnici uskoro dobiti sina, u intervjuu za Story Marko otkriva da Adrijana i on još ne znaju pol bebe. Košarkaški as komentariše i ostale aktuelnosti iz svoje bračne svakodnevice, između ostalog i spekulacije o tome u kom mesecu trudnoće je Adrijana, budući da njena matična kuća Victoria's Secret nije želela da otkrije koliko je manekenki ostalo do porođaja.

Story: Kako se osećate pred rođenje drugog deteta?

-  Iščekujemo Adrijanin porođaj i sve ide normalnim tokom.

Story: Kada je termin porođaja, budući da se još ne zna u kom je mesecu trudnoće vaša supruga?

- Adrijana će se poroditi sredinom septembra.

Story: Spekuliše se kako vaša izabranica nosi sina i da je srećnu vest saznala prilikom lekarskog pregleda u Brazilu?

- Stvarno ne znamo i ne želimo da saznamo pol bebe do njenog rođenja. Ne postoji nijedan razlog zbog kog bismo to morali da znamo jer nam je apsolutno svejedno.

Story: Pošto Adrijanu od porođaja deli kratak period, jeste li vi više posvećeni ćerkici?

- Valentina ima dovoljno moje i Adrijanine pažnje, a velika je pomoć moje i suprugine familije koje u naš dom dolaze naizmenično kako bi nam se našli kad god je to potrebno.

Story: Čini li vam se kako je vaša dvoipogodišnja naslednica Valentina svesna činjenice da će uskoro dobiti batu ili seku?

- Ona priča o tome kao da je svesna mamine trudnoće, ali pitanje je da li zna da će joj Adriana podariti sestru ili brata.

Story: Jeste li u Beogradu nedavno boravili poslovno ili privatno i šta se trenutno dešava u vašoj karijeri?

- O karijeri uopšte ne želim da pričam, a kada je reč o poseti Beogradu, tu uvek dolazim privatno. Koliko god posla imao u Srbiji, poseta mom gradu ima pre svega lični karakter. Volim Beograd, tu mi je dobar deo porodice i uvek se fantastično provedem kad doputujem.

Story: Gde je Adrijana provela leto, budući da je u poznoj trudnoći?

- Bila je u Majamiju do pre mesec dana, a sada je u Njujorku, gde će se i poroditi.

 

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker