Dina Istvud: Terala sam muža da radi ono što ne želi

0
Supruga legendarnog glumca Klinta Istvuda, Dina Istvud, u intervjuu za Story otkriva na čemu je zahvalna svom životnom saputniku i čime je u potpunosti izluđuje
Dina Istvud, Foto: E! Kanal, Guliver
Dina Istvud, Foto: E! Kanal, Guliver

Američka voditeljka, televizijska producentkinja i supruga Klinta Istvuda (82), Dina Istvud (47), nedavno je završila snimanje svog rijaliti programa Mrs. Eastwood & Company koji će uskoro biti emitovan na E kanalu! Iako od početka nije planirala da cela porodica učestvuje u ovom interesantnom programu, neke okolnosti naterale su je da promeni planove. Po njenim rečima, razlika od 35 godina između nje i Klinta ne predstavljaju problem, mada ističe da ne misli kako je to normalno. Njihova zajednička ćerka Morgan (15) kao i njegova naslednica iz trećeg braka Frančeskin (21) pojaviće se u šou-programu, kao i legendarni Klint koji je dugo odbijao da se promoviše na ovakav način. U intervjuu za magazin Story, Dina otkriva na koji način je ubedila svog slavnog supruga da se pojavi u ovakvoj emisiji.

Story: Zbog čega ste odlučili da snimate rijaliti šou?

- Prihvatila sam ponudu kako bi promovisala svoj bend Overtone za koji radim već tri godine. Snimila sam pilot emisiju pre tri godine, a tokom poslednjih godinu dana tražila sam s kim ću sarađivati. Srećna sam što sam ostvarila saradnju sa Banimom Marejom koji je producent rijalitija Kardashians, Real World i Project Runway...  Bunimom ima odličan odnos sa E! kanalom i oni su kupili šou, a ja sam još šokirana činjenicom da su pristali. Kompletna emisija je o mami koja ne zna šta da radi sa boj bendom iz Južne Afrike. Kada smo počeli da radimo, shvatili smo da su u programu samo muškarci pa sam pozvala moje ćerke da učestvuju jer su lepe i duhovite. Tako je šou poprimio porodične obrise.

Story: Kako je Klint reagovao kada je saznao za vaš novi posao?

- U početku je mislio da je to dobro i kako na taj način najbolje mogu da promovišem bend. Ali, kada je saznao da će i porodica u sve biti uključena, nije mu bilo prijatno. Ipak, tokom osam do deset nedelja snimanja programa, on je radio na filmu. Pristao je da se pojavi u dve epizode i to je bio njegov izbor, mada ga ja nisam prisiljavala. Kada pogledate ljude kao što su Klint ili Frančeskinu biološku majku, Frensis Fišer, koja je poznata glumica, sasvim je logično što oni ne žele da učestvuju u rijaliti programu jer žele da ostave utisak tradicionalnih glumaca.

Story: S obzirom na to da cela vaša porodica učestvuje u programu, da li vas je to zbližilo?

- Iskreno, testirali smo naše sposobnosti. Sada sam mnogo bliža sa mojom decom nego ranije. Postojali su neki trenuci sa mojim suprugom kada sam se plašila da sam bila loša jer sam ga terala da radi ono što ne želi. Takođe, veoma sam se zbližila sa bendom iako su se odselili u Los Anđeles koji je veoma daleko od mene. Jedina osoba za koju sam bila zabrinuta bio je Klint jer je on potpuno povučen čovek i u svemu je učestvovao samo zbog mene. Morala sam da se viđam i sa svojom bratom koji je tih dana trebalo da dobije dete i sve vreme smo bili s njima. Svi smo mnogo plakali od sreće tokom snimanja...

Story: Zbog čega ste stalno plakali?

- To je teško objasniti, ali kada su kamere uključene, dešava se nešto čudno, kao da se promene molekuli u vazduhu. U produkciji su mi rekli da se plače češće nego inače kada snimaju porodice. Sve probleme morali smo da rešavamo vrlo brzo i to nam je stvaralo novu tenziju.

Story: Da li sada više razumete Klintov posao pošto ste i sami stalno bili pred kamerama?

- Ne, to je potpuno drugačije. Bila sam na svim njegovim filmskim setovima tokom poslednjih 18 godina, ali to ne može da se poredi. Mislila sam da će mi iskustvo koje sam stekla tokom rada na televiziji pomoći, ali ovo što smo radili potpuno je drugačije i sve se prebrzo dešava.

Story: Šta vas najviše nervira kod Klinta?

- On uvek ostavlja spuštenu dasku u toaletu i na tome sam mu zahvalna. Ali, svoje otpatke ostavlja po sobi i to me izluđuje.  

 

Ksenija Konić

 

makonda-tracker