Nikolina Pišek: Da li je Niša Saveljić onaj pravi?

1
Odnedavno voditeljka na TV Prva, Nikolina Pišek govori o svojim sumnjama da ju je bivši dečko Matija Ćorković varao i komentariše kakav utisak je na nju ostavio bivši fudbaler Niša Saveljić s kojim je na korak od uplovljavanja u strasnu vezu
Nikolina Pišek, Foto: Petar Đorđević
Nikolina Pišek, Foto: Petar Đorđević

Voditeljka Nikolina Pišek (36) na novoj je životnoj prekretnici. Postala je pojačanje TV Prva i u narednih dva meseca živeće u Beogradu, ali istovremeno joj se dešavaju turbulencije i na emotivnom planu. Dva meseca nakon što je raskinula romansu sa berlinskim biznismenom srpskog porekla Matijom Ćorkovićem (33), zanosna Hrvatica prepustila se izazovima nove potencijalne romanse koja se za sada zasniva na obostranim simpatijama između nje i bivšeg fudbalera Niše Saveljića (42), čuvenog crnogorskog zavodnika i rođenog brata Nebojše Saveljića, pokojnog člana grupe Montenigersi. U intervjuu za Story, Nikolina prvi put govori o odnosu sa Saveljićem koji je na dobrom putu da osvoji njeno srce i priča o nepoznatim stranama svoje veze sa Ćorkovićem.  

Story: Postajete voditeljka emisije Sami u tami na TV Prva. O kakvom šou-programu je reč?

- Niko se tu ni s kim ne takmiči, već se ispituje da li je oko toliko presudno prilikom izbora partnera, budući da se dolazi do nekih fascinantnih saznanja kada se izuzme čulo vida.  Kada damo prednost intuiciji, osećaju mirisa, sluha i potencijalnog partnera osetimo na drugim nivoima, dolazi se do neverovatnih rezultata koji na kraju postavljaju pitanje da li je fizički izgled toliko presudan i koliko zbog čula vida iz svog života ispuštamo osobe koje su nam potencijalno dobre i pripadajuće. Dolazi se do zaključka da nas vid zapravo obmanjuje.

Story: Događa li vam se da o nekoj osobi sudite na osnovu izgleda tek pri upoznavanju, a da ste zapravo mnogo toga lepog unapred čuli o njoj?

- I to mi se događalo. Neke moje koleginice imaju izvanredan smisao za promovisanje svojih kandidata, a zapravo kada se suočiš s njima, vidiš da to nije ono pravo. Simpatično je kada ti mama ili njene prijateljice provodadžišu nekog pod parolom da je on vrlo simpatičan dečko. Čim to kažu, odmah znam da nije. (Smeh).

Story: Trenutno ste sami?

- Trenutno jesam.

Story: Da li vam muškarci više ili manje prilaze zavisno od toga da li imate partnera?

- Primetila sam da mi prilaze u čoporima ili ih uopšte nema. To se događa i mojim prijateljicama. Ili imaš deset potencijalnih kandidata ili nijednog nema na horizontu. Stvar je u nama i načinu na koji zračimo, feromonima koje ispuštamo ili su muškarci naprosto šakali koji nanjuše dobru situaciju.

Story: Tokom vašeg nedavnog boravka u Tivtu, pronela se priča da ste u vezi sa nekadašnjim fudbalerom Nišom Saveljićem?

- Bio je tamo iste večeri kada i ja. Ja sam bila sa svojom ekipom, a on sa svojom decom.

Story: Niša je zatim za emisiju Ekskluziv izjavio da se poznajete odranije, iz Zagreba, ali je bio konfuzan pri odgovoru na pitanje da li ste zajedno.... Tačnije, rekao je: Nemamo razloga da se krijemo, oboje smo slobodni ...

- Stvarno nemamo zašto da se krijemo jer nijedno od nas nije u vezi.

Story: Postoje li simpatije među vama koje bi mogle prerasti u romansu?

- Poznajemo se pola godine. Od svih frajera s kojima su me spajali u poslednje vreme, a bilo ih je pet, šest, Niša je najzgodniji.

Story: Jeste li spremni za novu vezu?

- Kada bih mogla da budem racionalna u takvim situacijama, verovatno se pola mojih veza nikada ne bi ni dogodilo. Ali, ljubav je van racija i nikada ne znam šta će mi se na tom planu desiti.

Story: Možete li sebe da zamislite kraj kršnog i zgodnog Crnogorca?

- Sebe mogu da zamislim uz kršnog i zgodnog muškarca mekog srca bez obzira na to koje je nacionalnosti.

Story: Da li su Crnogorci šarmantni dok se udvaraju?

- Ni šarm nema veze s nacionalnošću. I od Crnogoraca, kao i od svih ostalih, doživljavala sam šarmantna, ali i vrlo priglupa udvaranja.

Story: Na koje muške fizičke osobine padate?

- Sviđaju mi se muškarci koji drže do sebe, bave se sportom, u kondiciji su, aktivni.. Nije mi važno da li je neko crn, plav, smeđ...

Story: Da li vam se više udvaraju poznati ili anonimni muškarci?

- Nemam trenutno mnogo udvarača, ali prepoznajem među anonimnima neke koji bi želeli da postanu poznati.

Story: Reper Deniro snimio je pesmu Svi vole Nikolinu Pišek. Kako vam se dopada ta numera i da li je smatrate udvaračkim potezom od strane pomenutog muzičara?

- Bilo mi je istovremeno i simpatično i vrlo neugodno kada sam čula tu pesmu. S druge strane, dobila sam ono što sam tražila. Govorila sam da ne postoji nijedna pesma s mojim imenom, a dobila sam je sa svim biografskim podacima. Ipak, ne mislim da je taj Denirov čin udvarački potez.

Story: Zbog prethodnih bolnih iskustava, ustručavate li se da uđete u novu vezu?

- Nemam preveliku želju ni da se nađem u novoj vezi niti je dobijam. Šta se dogodi, dogodiće se.

Story: Ipak, plašite li se novog izbora?

- Prijateljice su mi rekle da više nemam pravo na izbor, već da će one odabrati osobu s kojom ću provesti nekoliko narednih godina. Veće mudraca će dakle odlučiti, a ja ću samo blagonaklono klimnuti glavom

Story: A Niša je najozbiljniji pretendent na osvajanje vašeg srca?

- U redu, ako vi tako zapažate i kažete. (Smeh). Ja sam rekla samo da je najzgodniji na mom emotivnom horizontu.

Story: Sa biznismenom Matijom Ćorkovićem raskinuli ste pre dva meseca, a u izjavama datim u tom periodu tvrdili ste da ste zajedno. Zbog čega?

- Čuvala sam svoju intimu i to s razlogom. Svesna sam da kao javna ličnost moram prihvatiti činjenicu da mediji zadiru u moju intimu, ali i ja imam legitimno pravo da je branim koliko mogu. U trenucima kada sam ranjiva, ne želim da se procenjuje, ocenjuje ili komentariše moja veza. Ali, u momentu kada sam na to postala spremna, nisam imala ništa protiv što je objavljena vest o raskidu.

Story: Čini li vam se da su mediji unapred presudili vašoj vezi, pošto se stalno pisalo da ste u krizi?

- To je potvrda one drevne izreke da gde ima dima, ima i vatre. Matija i ja nismo raskinuli iznenada niti nam je presudila dramatična situacija. Nije bilo povišenog tona u komunikaciji ili negativnih strasti. To je bio proces koji je trajao neko vreme...

Story: Šta je bio razlog raskida?

- Kada si s nekim u vezi na daljinu, onda nemaš prilike da ga upoznaš tako brzo i na pravi način. Neke strane njegove ličnosti ostaju skrivene, pre svega zato što zbog vremena koje povremeno provodite zajedno one  ne postaju transparentne do kraja. U međuvremenu, shvatili smo da ima više toga što nas deli nego što nas spaja. Da smo živeli na istoj geografskoj širini i dužini, možda bi to potrajalo još kraće. Ovako, sve se to razvodnjavalo sve dok nismo shvatili kako je bolje da se prijateljski i u miru raziđemo, nego da kasnije dođe do većih tenzija.

Story: Da li ste sumnjali da vas Matija vara?

- Nije to presudilo. I do njega su stizale različite priče o meni.

Story. Šuškalo se da ste paralelno bili u romansi s jednim advokatom iz Zagreba?

- Taj advokat zaista postoji i jedan je od mojih dragih prijatelja. On je vrlo zadovoljan što je ta priča izašla u javnost. Ja sam se tome slatko nasmejala. Ljudi vole bajke, iluzije i intrige, a ja sam pogodna za takve tračeve jer se družim s velikim brojem muškaraca.

Story: Jesu li pretpostavke o Matijinim prevarama kasnije dokazane tokom vaše veze?

- Nisam se trudila da proverim ta naklapanja jer me takve glasine zamaraju. U svaku vezu ulazim tako da svom partneru maksimalno verujem i nevin je dok se ne dokaže suprotno. Nemam živaca za proveravanje, praćenje ili uterivanje istine. Onog trenutka kada posumnjam, onda sve postaje drugačije.

Story: Da li je Matijina prednost ili mana to što je pre vas zaveo mnoge poznate žene?

- Pričali smo o tome. To može da bude i koincidencija, ali i nešto što ne sluti na dobro.

Story: Ipak, od svih poznatih dama ipak je najduže bio s vama u romansi?

- Život nas dovodi u neobične situacije i ponekad nas tera na nelogične izbore, ali nikoga zbog toga ne treba osuđivati. Svi imamo svoje preferencije, fetiše i stvari kojima stremimo.

Story: Bez problema ste pristali da pozirate za Story sa voditeljkom Biljanom Obradović, iako su srpski tabloidi pisali da ste vas dve u ljubavnom trouglu sa Matijom?

- Biljanu dugo poznajem i uverena sam da tu nije bilo ničega dok smo Matija i ja bili zajedno. Čak i da postoji nešto, sada to ne bi trebalo da me se tiče.  Matija je slobodan dečko i ima svoj život koji može da živi kako god hoće. Ko god da bude njegov izbor, ja ću to poštovati. Sa Biljanom sam se čak družila ranije i nema razloga da tako ne ostane i ubuduće.

Story: Čini se da ste odbolovali raskid sa Matijom još dok ste bili u vezi?

- To je istina. Odluka o raskidu nije bila ishitrena i svakako da je bilo bolnih momenata tokom trajanja ove veze.

Story: Čim ste raskinuli sa Ćorkovićem, spekulisalo se da ste se pomirili sa bivšim dečkom Kristijanom Curavićem koji vas je svojevremeno prevario?

- Viđamo se, ali nismo ni blizu obnavljanja veze. Prošlo je dovoljno vremena od raskida, tako da su emocije među nama svedene na nivo tolerancije. U situacijama kada se sretnemo, civilizovano popričamo, pitamo jedno drugo za zdravlje i to je to. Tri godine smo bili zajedno, delili strahove, nadanja i ne vidim razlog zbog kog se nakon svega ne bismo prijateljski ispričali.

Story: Da li ste svoju ćerku Hanu koja je sada tinejdžerka uspeli da sačuvate od uticaja svojih pogrešnih emotivnih izbora u prošlosti?

- Ona je za svoje godine poprilično zrela devojčica i mislim da sam svojim razumnim odlukama uspela da je sačuvam od svog emotivnog života. Ona je bliska sa svojim ocem koji je za nju nezamenljiv, jedan jedini i moji emotivni partneri nemaju uticaja na njeno odrastanje.

Nikola Rumenić

 

 

 

makonda-tracker