Jelena Karleuša: Ako po nekima i postoji, Bog treba i mene da voli

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Igor Bg

30-06-2012 20:02h
Sotonušo, ne uzimaj ime Božje u svoja pogana usta!!!

Josipa

30-06-2012 22:26h
A sta je bio Ćanda....intelektualac...???

lela

01-07-2012 04:39h
Kakva medijska cutnja,kakva medijska zvezda o cemu vi to pricate??Od doticne osobe covek ne moze da dise iskace sa svih strana... Toliko je zeljna paznje i publiciteta da je to nenormalno vise.Ona nije imala decka sa kriminalnim rekordom??Pa da sad i vernicu izigrava.Uzasna je vise.Molim vas za dobrobit ljudskog roda prestanite sa tolikim potenciranjem doticne osobe...Ima nas jos par normalnih koji hoce i dalje da ostanu takvi kakvi su..

gaga

02-07-2012 22:07h
Jadnice, tebi je Ceca bila i ostala nocna mora!!!Nema intervjua a da nju ne prozoves(onako izmedju redova).Sto se tice kriminala, dobro kaze Josipa za pok.Candu, i te kako si se druzila sa krimosima....Cesto prozivas ljude sa viskom kilograma,samim tim vredjas svoju mamu....Jedna stvar mi nije jasna kako onako pametna zena izabra onako "elokventnog" coveka sa sela sa omiljenom pesmom "S namerom dođo u veliki grad" hahaha.

Sofija

05-07-2012 12:42h
Da, naravno da Bog postoji, i nije nikada u pitanju da li On voli ili ne, jer On voli sve,pa i one koji Njega ne vole i ružno govore o Njemu i one koji ga ismevaju i nipodaštavaju. Ti si ta koja bi trebala da počneš da voliš i da izbaciš svu mržnju iz sebe, malo više da se posvetiš svojoj porodici, kao i tome da malo više voliš svoje bližnje (pod time mislim na sve ljude, a ne samo najbliže). Izbaci malo govor mržnje, pa ćeš osetiti da te Bog voli, ali i ljudi. Menjaj se.

Ana

10-07-2012 03:00h
Jelena najbolja si...svaka cast...jedina zena u Srbiji koja kaze ono sta misli i koja se zalaze za ljutska prava...A onaj ko veruje u Boga,veruje za sebe...I jos nesto..Ceca vam se kao nije druzila sa kriminalcima...dajte molim vas...ona je onako bila u kucnom pritvoru..jasta..ahahahahha

gaga

10-07-2012 18:52h
Ceca se nikada nije stidela svoje proslosti niti svog izbora.Za razliku od doticne koja ima amneziju....
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: